Комментарии
- 20 июн 2015 15:52ГУЛИ ЮСУПОВАЖуда ажойиб койил
- 20 июн 2015 16:11Дилноза ХакимжановаРпхмат
- 20 июн 2015 16:11Дилноза ХакимжановаРахмат
- 20 июн 2015 18:33ГУЛИ ЮСУПОВА ответила Дилнозе ХакимжановойТугриси хакикий санат асари
- 20 июн 2015 18:35Дилноза Хакимжанова ответила ГУЛИ ЮСУПОВОЙРахмат каттакон
- 9 фев 2017 15:12АKBaR LiDeR ответил Дилнозе ХакимжановойShokaladni tykti kiyin qayirib quritish kerakmi
- 9 фев 2017 15:13АKBaR LiDeRQotishi uchun xaxadilnika quyish kerakmi bitta dugonam aytdi shu tugrimi
- 9 фев 2017 15:15АKBaR LiDeRUzur bolalar bn bulib adashib yozibman xanadilnika demoqchiydim
- 9 фев 2017 16:50Дилноза Хакимжанова ответила АKBaR LiDeRХа холодильник да куритсейз тезро курийди
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
♥♥₣ãριωτα ฿εκåjóŋ♥♥
SHOKOLADDAN BEZAKLAR YASASH!
SHOKOLENTA!
Buning uchun eritilgan shokoladni "silliq" qog'ozga uzun to'rtburchak qilib chizib olamiz.
shunga e'tibor beringki,chizilgan shokoladni eni va bo'yi iloji boricha bir hil bo'lsin.Agar qila olmasangiz,qog'ozdan bir hil tasmalar kesib olib,shu tasmalarni shokolad b-n to'ldiring.
Keyin qog'ozni buklab,qistirib,muzlatgichga...
Hammasini qilib bo'lganingizdan keyin,yasatilgan tortga terishni boshlaysiz.
Bir qator terib chiqganingizdan keyin xoxlang krem bilan,xoxlang eritilgan shokolad bilan birlashtiring.
Menga krem qulayroq,mabodo joyiga tushmasa to'g'illab ketish oson.
Shokoladga menimcha bronzali kondurin ko'proq tushadi,oldin kondurinlab keyin tortga qo'yilsa maqsadga muvofiq bo'ladi.
Bo'ldi,tortimiz tayyor.