Комментарии
- 8 авг 2016 14:03Тамара Олексюк (Пригорницкая)
- 17 авг 2016 20:30NATA Li
- 12 окт 2016 22:59Petrivska Vira (Stelmakhovych)
- 4 дек 2016 18:38Марія Завтура (Шмигельська)
- 5 дек 2016 15:40оксана матвиишин (туркот)
- 8 дек 2016 21:36Инна Шелепало
- 27 янв 2017 18:10Анна Бігун(Худин)супер
- 29 сен 2017 20:24AllA BILOKRYHYTSKA
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Пляцок Маковий снiг
Спекти бісквіт із 6 яєць і розрізати його на дві частини
Макова маса:
250 гр. меленого маку
100 гр. цукру
3 білка
2 ст. лож. меду
125 мл. молока
200 гр. сухофруктів
декілька капель миндального масла
Все перемішати і варити на малому вогні до густоти
Кремова маса:
500 мл. жирних вершків
3 ч. лож. желатину
2-3 ст. лож. цукру-пудри
Розчинити желатин в 1/4 скл. води. Вершки збити з цукром і добавити літній желатин, постійно збиваючи
Горіхова маса:
200 гр. масла
100 гр. цукру
150 гр. мелених горіхів
125 мл. молока
3 жовтки
алкоголь за смаком
Кипяченим молоком залити горіхи і перемішати. Масло збити з цукром, додати жовтки, охолоджені горіхи, алкоголь і збити
Складати: бісквіт - макова маса - кремова маса - горіхова маса - бісквіт.