CARNE

Deoarece am 3 barbati in casa care sunt foarte "carnivori", carnea este ingredientul principal din menul nostru.
Gatesc foarte des bucate cu carne, dar totodata ma stradui sa folosesc in alimentatia noastra carne de cea mai buna calitate. De asta in ultimii 2 ai la noi in familie se consuma in special carnea de nutrie, care pe linga faptul ca e sanatoasa e si foarte gustoasa.Carne de nutrie proprietati si beneficii:CArnea de nutrie este considerata a fi campion in conținutul de proteină ușor de digerat (până la 20% din nutrienți).Pe langa asta este bogata in vitamine (cum ar fi B6, B12, C, E, D, PP), și minerale (inclusiv - potasiu, mangan, fluor, cobalt, fosfor și fier).Are si o concentratie mare de aminoacizi benefici(și anume, triptofan, lizină, treonină, valină, metionină, izoleucină, fenilalanină.) Conținutul de sodiu din nutria este foarte scăzută, aceasta explică faptul că carnea acestui animal este recunoscuta ca un produs alimentar sanatos si dietetic, 100 de grame de carne fiarta conține 190 kcal.Totodata are o lista impresionanta de beneficii- un produs alimentar ce este indispensabil în boli ale organelor digestive, ficatului și rinichilor. Carne de nutria este utila si in diabet .Produsul este necesar să fie inclus si în dieta copiilor, adolescenților și sportivilor. Si femeile însărcinate și mamele care alăptează nu trebuie sa neglijeze acest aliment . Carnea de nutrie are un conținut deosebit de ridicat de hemoglobină musculară: 800-1000 mg% (față de 150-200 mg% la iepurele de casă).
Potrivit studiilor, utilizarea regulată a produsului are ca rezultat:
• scaderea nivelul de colesterol din sânge,
• reducerea riscului de boli cardiovasculare,
• buna functionare a sistemul nervos,
• îmbunătățirea procesului digestiv.
Anantajul - nu are practic nici o contraindicatie, cu exceptia intolerantei individuale.
In platou avem gatita carne de nutrie cu rozmarin si legume la cuptor+ salata de varza.
Voi ce bucate din carne gatiti?

CARNE  - 851959044256
CARNE  - 851959106464

Комментарии

Комментариев нет.