У Гомелі пройдзе незвычайная дэгустацыя цукерак з бурака па старажытным рэцэпце XVIII-XIX стагоддзя.
Як туды трапіць? Дэгустацыя ладзіцца ў межах лекцыі «Тры кулінарныя рэвалюцыі ў беларускай кухні» ад вядомай кулінарнай эксперткі і шэф-кухаркі Алены Мікульчык. Імпрэза пройдзе ў Паляўнічым доміку (вуліца Пушкіна, 32) 8 красавіка а 18:30. Падчас лекцыі слухачы даведаюцца, як змянялася кухня ў Беларусі з надыходам Хрысціянства, у эпоху Адраджэння і са з’яўленнем бульбы на нашых тэрыторыях. Арганізатары таксама абяцаюць сюрпрызы і смачныя бонусы. Кошт удзелу – 30 рублёў. Запіс па тэлефоне +375 29 235-22-92. Крыніца: https://www.instagram.com/share/BALKd4O79H
Сильные Новости - новостная группа Гомеля
У Гомелі пройдзе незвычайная дэгустацыя цукерак з бурака па старажытным рэцэпце XVIII-XIX стагоддзя.
Як туды трапіць?
Дэгустацыя ладзіцца ў межах лекцыі «Тры кулінарныя рэвалюцыі ў беларускай кухні» ад вядомай кулінарнай эксперткі і шэф-кухаркі Алены Мікульчык.
Імпрэза пройдзе ў Паляўнічым доміку (вуліца Пушкіна, 32) 8 красавіка а 18:30.
Падчас лекцыі слухачы даведаюцца, як змянялася кухня ў Беларусі з надыходам Хрысціянства, у эпоху Адраджэння і са з’яўленнем бульбы на нашых тэрыторыях. Арганізатары таксама абяцаюць сюрпрызы і смачныя бонусы. Кошт удзелу – 30 рублёў.
Запіс па тэлефоне +375 29 235-22-92.
Крыніца: https://www.instagram.com/share/BALKd4O79H