Вам знадобиться для заварного торта:

Заварне тісто:
1.5 склянки води
100 г вершкового масла
щіпка солі
1.5 склянки борошна
4 яйця
Заварний крем:
200 г вершкового масла
2 яйця
0.5 склянки цукру
0.5 склянки молока
Спосіб приготування заварного торта:
Приготувати тісто: у каструлю налити воду і додати масло і сіль. Довести до кипіння, всипати борошно і добре перемішати, проварити кілька хвилин, поки тісто не збереться в кулю. Зняти з вогню, остудити.
Додати в тісто яйця по одному за раз, ретельно перемішуючи після додавання кожного яйця.
Дно форми застелити пергаментом або змастити маслом. Викласти тісто у формі круглого пирога. Можна пекти в формі.
Розігріти духовку до 200 С. Поставити форму або лист з тістом в духовку, випікати 30-35 хвилин до золотистого кольору.
Приготувати крем: цукор розтерти з яйцями. У каструлю налити молоко, додати яйця з цукром і готувати на маленькому вогні постійно помішуючи. Довести до кипіння, маса повинна загуснути. Зняти молочну суміш з вогню, повністю остудити.
Вершкове масло збити міксером, додати молочну суміш, збити до однорідного стану. Вийде легкий ніжний крем.
Готовий корж вийняти з духовки, зрізати верх, викласти крем. Заварний торт готовий.
Смачного!

Комментарии

Комментариев нет.