VIDEO-By Fatto in casa da Benedetta

ბომბოლონები(კრემიანი ფუნთუშები )
ინგრედიენტი
-200 მლ თბილი რძე
-20 გრ ახალი საფუარი
-60 გრ შაქარი
-75 გრ მზესუმზირის ზეთი
-2 ც კვერცხი
-1/2 ფორთოხლის ცედრა
-ვანილი
-550 გრ პ/ფქვილი( ნახევარი პ/ფქვილი+ ნახევარი პ/ფქვილი მანიტობა)
------------------------ზეთი შესაწვავად
-მოხარშული კრემი
-შაქარი ან შაქრის პუდრა(შაქრის პუდრა მოვაცრათ თბილს)
მომზადება1)ვიხელმძღვანელოთ ,წარმოდგენილი ვიდეო რეცეპტით
2)ცომი დავამუშავოთ ენერგიულად 10-15 წთ
3)მოზელილი ცომი მოვასვენოთ2-3 სთ
4)ფორმა მიცემული ცომი კვლავ მოვასვენოთ 30 წთ
5)შევწვათ ცხელ (არა ადუღებულ)ზეთში ,ჯერ კიდევ ცხელი ამოვსვაროთ შაქარში
-----------------------
-1 ლ.რძე
-300-320 გრ შაქარი
-4 ც კვერცხი
-130-140 გრ პ/ფქვილი
-1 ც ლიმონის ცედრა
- ვანილი
მომზადება1)სქელძირიან ქვაბში ჩავასხათ რძე+ლიმონის ცედრა და მივიყვანოთ ადუღებამდე .
2)თასზე კვერცხს+შაქარი ვთქვიფოთ ვიდრე არ გათეთრდება +პ/ფქვილი ავთქვიფოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე +2 ჩამჩა ცხელი რძე ვთქვიფოთ,კვლავ დავუმატოთ 2 ჩამჩა ცხელ რძე ,შემდეგ ეს მასა დავუმატოთ ქვაბში დარჩენილ რძეს. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვურიოთ ვიდრე არ ჩასქაელდება .
3)მზა მოხარშულ კრემს, გადავაკრათ საკვების შესაფუთი ცელოფანი .(ცელოფანი კრემს უნდა დაედოს)და გავაცივოთ.
4)შეგიძლიათ გააფორმოთ და მიირთვათ ხენდროსთან ერთად(ნახეთ კომენტარში)
----------------------------

Комментарии

Комментариев нет.