Комментарии
- 1 мая 2014 20:27♡♡ Ya RabbiАжойиб ретцеплариз учун рахмат
- 2 мая 2014 08:24Komolaxon (ZaMuJeM) ツraxmat
- 7 мая 2014 09:44δuδuu RιccιJuda oson va iwtaxa ochar
- 9 мая 2014 20:26Aziza RavwanovnaTami
- 15 мая 2014 14:07анора дBaqlajonni qaynoq suvda ivitamizmi? 70%li uksusni qachon iwlatamiz?
- 15 мая 2014 14:08Milliy taomlardan Yevropa taomlarigacha ответила аноре дSovuq suvga ivitiladi. Tuz qushganizda qushib yuborasiz uksusni
- 15 мая 2014 14:17анора д ответила Milliy taomlardan Yevropa taomlarigachaRaxmat.
- 31 мая 2014 11:58diyorbek Murodovrahmat tayorlab kordim menga juda yoqdi
- 31 мая 2014 12:02Milliy taomlardan Yevropa taomlarigacha ответила diyorbek MurodovYoqganidan xursandmiz. Etiboringiz uchun raxmat
- 14 июн 2014 11:57D I L N O Z A
- 11 ноя 2014 18:19No NoAjoyib ekan gap yo'q
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Milliy taomlardan Yevropa taomlarigacha
:Nafis🌸 N
Koreyscha baqlajon va sabzili salat
Sabzi — 300 gr
Baqlajon — 3 dona
Bodring — 2 dona
Piyoz 1ta
Chesnok 3bulakcha
Tuz,shakar,va koreyskiy tuz ,quritib maydalangan qalampir
Usimlik yogi
Yarim choyqoshiq uksus 70%ligi
Tayyorlash jarayoni
1. Baqlajonlarni yuvib somoncha shaklida tugrab olib tuzli suvga 1soatga taxir tami ketishi uchun solib ivitib quyamiz. Vaqt o'tgach suvini sirqitib olib tovada ozgina yogda baqlajonlarni qovurib olamiz.
2. Sabzini salatny tyorkadan chiqarib tuz ,shakar va koreyski priprava solib yaxahilab aralaahtiramiz.
3. Bodringni uzun uzun somoncha shaklida tograb chesnok bilan aralashtirib sabzini ustiga qushib yuboramiz.
4. Piyozni yarim doira shaklida tograb tillo ranga kirgunga qadar tovada ozgina usimlik yogida qovurib olamiz. So'ng piyozni va boya qovurib quygan baqlajonni olib ularni ham sabzi ustiga solamiz.
Hamma masalliqlarni aralashtirib dasirxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha