Մեկնաբանություններ
- 2 հլս 2014 17:59Самандар АбдивохидовШакари камлик килмайдими
- 3 հլս 2014 04:55Muslima Xons
- 1 նյմ 2014 21:49ॐ-nargis zamujem ( ﺭיי )ღღღvoy ke4a kormammande bu retseptlani.. Duxovka bn muomalaniyam orgatila iltimos, ato tegi kuyb ketvotiyu usti qizarmayapti, ustini kutkunim4a xamirim zor iwmayapti. Anu bizelarim, biskvitlarim uf bulo4kamam yotvoldi
- 2 նյմ 2014 04:27Nafis🌸 N պատասխանել է ॐ-nargis zamujem ( ﺭיי )ღღღDuxovkangiz qanaqa ? Balki pastini spiralini yoqib yuqorisinikini yoqmayotgandirsiz
- 2 նյմ 2014 04:52ॐ-nargis zamujem ( ﺭיי )ღღღ պատասխանել է Nafis🌸 Nfaqat pasli artel uyga ko4kanimzda uy egasi oberudi
- 2 նյմ 2014 04:54Nafis🌸 N պատասխանել է ॐ-nargis zamujem ( ﺭיי )ღღღEng yuqorisiga qo‘yib oddiy nonmi pishirib kuringchi man artel ishlatib kurmaganman bizaniki kareyskiy
- 2 նյմ 2014 04:57ॐ-nargis zamujem ( ﺭיי )ღღღ պատասխանել է Nafis🌸 Nbundan oldngimiz nemeskiyidi. 2tali. A qizligmdi duxovkayam 1taligidi binoyide 4qardi. Non qiludm uyam wu axvol
- 22 նյմ 2014 15:33Maнзура ИбрагимоваРахмат,пишириб кураман!
Մեկնաբանություն թողնելու համար հարկավոր է մուտք գործեք կամ գրանցվեք
Milliy taomlardan Yevropa taomlarigacha
:Nafis🌸 N
Do'mboq Bulochkalar
* 200ml iliq sut
*50 gr margarin yoki saryoq
*1ta tuhum (hamirga)
* 1ta tuhum sarigi (ustiga surish uchun)
*3ta osh qoshiq shakar
*3 osh qoshiq kungaboqar yog'i
*1 choy qoshiq vanilin
*1 choy qoshiq drojja
*2-2,5 stakan un
*0,5 choy qoshiq tuz
*1choyqoshiq razrexritel (soda emas)
Ustiga sepish uchun:
* 1osh qoshiq saryoq+2 -3 osh qoshiq un+1 osh qoshiq shakar uqalab olinadi
Tayyorlash:
Iliq sutga drojja 1 choy qoshiq shakar 2-3 ta osh qoshiq solib aralashtirib bir chetga olib turamiz.
Margarinni eritib olamiz tuhum shakar tuz vanilin yog' olib yaxshilab aralashtiramiz. va sutli oparaga quyamiz.
Oz ozdan elangan unni solib hamir qoramiz yaxshilab mushtlaymiz hamir bir tekis chiroylik chiqadi qolga yopishmaydigan bolishi kerak.
Usti yopiladigan idishni yoglab hamirni solib ustini zich yopib issiq joyga 1-1,5 soatga qoldiramiz.
oshgan hamirlarni (shakl berib) listga tahlab chiqamiz, ustiga tuhum sarigi surib ustiga sepish uchun tayyorlab qoyganimizni sepamiz. va 200C darajada qizdirilgan duhovkada chiroyli rang bo'lguncha pishirib olamiz. Yoqimli ishtaxa!!!