Сникерс торти
Тухум — 4 та
Шакар — 1 стак.
Разрыхлитель — 1 ч. к.
Ун — 1 стак.
Кремига
вареная сгущенное — 500 мл
сливочное ег — 200 г
Еренгок ёки енгок — 200-300 г
Крекер печенье — 200 гТухум оки саригидан ажратилиб ярим стакан шакар билан купиртирилади.Сариги эса алохида шакарни колгани билан купиртирилади. Разрыхлитель унга кушилади, тухумлар бирга кушилиб купиртирилади ва ун оз оздан солиб ёгоч кошикда аралаштирилади. Колипга солиб 180 градусда 35 40 дакика давомида пиширилади.
Ерёнгок товада яхшилаб паст оловда ковурилади. Сунгра пустини шилиб ташлайсиз. Крекерларни уклов билан эзинг. Ерёнгок совугач униям майдаланг. Сариег билан сгущенка яхшилаб купиртирилади ва ёнгок крекер устидан кушиб аралаштирилади. Коржни 2 булакка булиб озгина сиропли сув сепиб чикинг. ТОртингиз мазали чикади. Кремни суртинг ва коржларни бир бирига ёпиштириб. Торт устини хохишга караб безатасиз. Осон ва мазали торт тайёр. Екимли иштаха!
Kerakli masalliqlar:
-100gm Shanti porowogi
-1 stakan sut(sovuq suv ham ishlatiw mumkin)
-3 ow qowiq shakar
-1 chimdim vanillin
Tayyorlaniwi:
Shanti parashokdan tayyorlangan kremdan ham bezaklar juda chiroyli va mustahkam chiqadi.Keling,uni tayyorlaw sirini o'rganamiz.Demak,biz O'rtacha Tog'orachaga 100 gramm quruq oppoq Shanti yoki drakon parashoki solib,ustiga 1 st muzdek suv yoki sut, 3 osh qoshiq shakar vanilinni solib,mikserda to'xtamasdan 15-20 minut ko'pirtiramiz.Krem tayyor holiga kelganda oppoq ko'pik bolib qoladi Ko'pirtirgan sari o'zi ko'pirib toshadi.Shu vaqtda Bemalol xohlasangiz rang qo'shib tort uchun bezaklar qilsangiz bo'ladi.Rangsiz esa tortning korjlarni yopishtiriwda foydalanish mumkin.