Terkibi 500 q duyu 1 kq et 5 eded iri sogan 7 deste kever 1 deste suyud,ispanaq ,turseng 250 qr kere yagi 1 eded limon 1 eded lavas (qazmaq ucun) Hazirlanmasi Duyu adi qaydada suzulub deme qoyulur. Et qaynadilir. Sogan yagda qizardilir, dogranmis goyerti elave edilib qovrulur. Yarim limon suyunu sixib sebziye elave edib 15 deqiqe bisdfikden sonra , duyu buluda cekilir uzerine sebzi qovurma elave edilir. Nus olsun!!!
BİZİM MƏTBƏX
:GÜLÜ ZƏHRA
Sebzi plov
Terkibi
500 q duyu
1 kq et
5 eded iri sogan
7 deste kever
1 deste suyud,ispanaq ,turseng
250 qr kere yagi
1 eded limon
1 eded lavas (qazmaq ucun)
Hazirlanmasi
Duyu adi qaydada suzulub deme qoyulur. Et qaynadilir. Sogan yagda qizardilir, dogranmis goyerti elave edilib qovrulur. Yarim limon suyunu sixib sebziye elave edib 15 deqiqe bisdfikden sonra , duyu buluda cekilir uzerine sebzi qovurma elave edilir.
Nus olsun!!!