Ingrediente: - 2 ouă - 100 g Zahăr Domnița - 50 g zahăr brun - 185 g făină de grâu - 10 g praf de copt - 5 g cacao pudră - 3 g mix de mirodenii: scorțișoară, cardamom, nucșoară, ghimbir măcinat - 80 ml ulei vegetal - 200 g piure de dovleac Instrucțiuni: - Bateți ouăle, zahărul alb și zahărul brun până devin spumoase. - Adăugați făina, praful de copt, mixul de mirodenii și pudra de cacao. - Apoi încorporați uleiul vegetal fără miros. - La final, adăugați piureul de dovleac și amestecați bine. - Umpleți formele din silicon cu tematică de toamnă aproape până la suprafață și coaceți la 160°C timp de aproximativ 25-27 de minute. - Lăsați să se răcească, scoateți din forme și savurați cu plăcere! Poftă bună!
Zahăr Domnița
Savurează noua rețetă de checuri cu dovleac!
Ingrediente:
- 2 ouă
- 100 g Zahăr Domnița
- 50 g zahăr brun
- 185 g făină de grâu
- 10 g praf de copt
- 5 g cacao pudră
- 3 g mix de mirodenii: scorțișoară, cardamom, nucșoară, ghimbir măcinat
- 80 ml ulei vegetal
- 200 g piure de dovleac
Instrucțiuni:
- Bateți ouăle, zahărul alb și zahărul brun până devin spumoase.
- Adăugați făina, praful de copt, mixul de mirodenii și pudra de cacao.
- Apoi încorporați uleiul vegetal fără miros.
- La final, adăugați piureul de dovleac și amestecați bine.
- Umpleți formele din silicon cu tematică de toamnă aproape până la suprafață și coaceți la 160°C timp de aproximativ 25-27 de minute.
- Lăsați să se răcească, scoateți din forme și savurați cu plăcere!
Poftă bună!