15 авг 2016

Коктейль "Казантип"

Інгредієнти для приготування коктейлю "Казантип":
Гренадін (гранатовий сік) - 10 мл
Вершковий лікер (Бейліс, Броганс) - 10 мл
Абсент - 10 мл
Лід - 1 кубик
Апельсин - для оформленняПриготування коктейлю "Казантип".
Ставимо перед собою необхідні інструменти - чарку шот і барну ложку. Беремо мірний стаканчик, оскільки інгредієнти в пропорції 1 до 1, а значить їх потрібно точно відміряти, щоб не зіпсувати смак.Першим наливаємо червоне серце багатьох коктейлів - гренадін, або просто гранатовий сік. Всі наступні інгредієнти ми будемо додавати за допомогою барної ложки. Місткість барної ложки 5 мл, а значить відміряти потрібну кількість інгредієнтів буде легко. Така ложка потрібна для розмішування коктейлів, а також, як в нашому випадку, для коктейлів, що "будуються", тобто послідовно комбінується.Наливаємо в гейзер самбуку і підпалюємо її, а потім переливаємо по барній ложці в коктейль. Наступний шар - 10 мл вершкового лікеру, і закінчуємо коктейльну композицію підпаленим абсентом.

Коктейль "Казантип" - 837419844427

Комментарии

Комментариев нет.