Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- 10 янв 2016 23:11вибачте помилку виправила там пів стакана сметани.А сир це те що завариться з молока сметани і жовтків
- 11 янв 2016 01:15Соня, перепрошую!!!! Я теж не уважно читала. Дякую за чудові рецепти. Успіхів!
- 13 янв 2016 00:21Світлана-пляцок пркольний!спечу полякам на Старий-Новий рік.Хай знають наших!
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Розмаїтий бамбетель
:РЕЦЕПТИ ГОСПОДИНЬ
Пляцок “Солодка Теща” з Кулінарної книги Сестри Анастасії ще друга назва цього пляцка ГРУДИ ТЕЩІ Інгредієнти (для бісквіту):
6 яєць
1 сл цукру
3/4 сл борошна
2-3 чайні ложки какао
1 чайна ложка порошку для випічки
Виконання:
Білки, збити до жорсткої піни, потім додати цукор і яєчні жовтки і перемішати – так щоб не відчувалося в масі кристалів цукру. Потім додати борошно, змішане з порошком в кінці какао і обережно вимішати. Потім влити масу у форми для випікання. Випікати температура 160-180 ° протягом приблизно 30 – 40 хв. Після випічки, ми повинні дати охолонути бісквіту, а потім розрізати його на дві частини.
Інгредієнти(маково-кокосовий корж):
5 білків
1/2 склянки цукру
100г тертого кокоса(стружки)
1/2 склянки сухого маку
1 чайна ложка порошку для випічки
Виконання:
Білки взбити до жорстких піків. Потім додайте інші інгредієнти і обережно перемішати. Температура Випічки, 160-180 градусів протягом приблизно 30 – 40 хвилин .
Інгредієнти (крем):
5 яєчних жовтків
1/2 стак. сметани
1 ванільний цукор
250 г вершкового масла
6 столових ложок цукрової пудри
1 літр молока
Виконання:
Молоко і ванільний цукор, довести до кипіння Змішайте яєчні жовтки з сметаною, влити в молоко і поступово довести до кипіння.щоб зробився сир постійно мішати. Накрити кришкою, газ вимкнути і залишити на 30 хв, потім злити через дрібне сито і охолодити повністю . Потім протерти масло з цукром, поступово додати холодний вершковий сир і добре розітріть блендером.Знадобиться:
1 великий пакет круглого печива
2 желе
родзинки
Складаємо пляцок:
Темний бісквіт – крем-маково-кокосовий корж- крем- темний бісквіт – крем- круглі печива – на кожне печиво покласти родзинки – і залити желе