ЯБЛУЧНИЙ Тісто:

3 скл. муки
1 п. маргарини
1 скл. сметани
1 пачка порошку до печива
3 жовтки
Муку з маргариною посікти ножем до утворення дрібної крихти, додати все решту і замісити тісто. Розділити на 6 частин та поставити на ніч в холодильник.
Білки, що залишились збити з 1 скл. цукру на густу піну, додати 1 пачку лимонного кисілю.
Розтачати тісто на бляшку, зверху викласти білки з кисілем, на них яблука порізані пластинками ( відварені в цукровому сиропі), зверху накрити розтачаним тістом, поколоти вилкою і пекти 25-30 хв.
Так само спекти ще два коржі. Виходить 3 спечених коржі всередині з яблуками.
Крем:
200 гр. молока кипятити
1 п. пудингу розмішати в 100 гр. молока і вилити в кипячене молоко, варити до загустіння. Охолодити.
300 гр. масла збити з 1 скл. цукру-пудри.
Все збити разом і перемастити коржі.

Комментарии

  • 14 апр 2017 22:44
    Печіть на здоровя,хай вам вдається
  • 6 мая 2017 00:14
  • 20 июн 2017 14:15
    Спасибі.
  • 21 июл 2017 17:16
  • 19 сен 2017 20:38
    Треба додати що маємо справу з слоїстим тістом. тому я кожну кульку розтачую і складаю кілька разів конвертом.пересипаючи борошном.Тісто на пательні треба протикати виделкою.бо буде горбитись І ще:кульки мають залишатись в холод-ку дістаєш по мірі потреби
  • 22 сен 2017 19:53
    дуже смачний !
  • 22 сен 2017 19:53
    насправді смачно!
  • 8 окт 2017 23:11
    Смакота   Супер
  • 22 ноя 2017 21:27
  • 23 ноя 2017 18:49
    ЯБЛУЧНИЙ                                                                                                                     Тісто:
    3 скл. муки
    1 п. маргарини
    1 скл. сметани
    1 пачка порошку до печива
    3 жовтки
    Муку з маргариною посікти ножем до утворення дрібної крихти, додати все решту і замісити тісто. Розділити на 6 частин та поставити на ніч в холодильник.
    Білки, що залишились збити з 1 скл. цукру на густу піну, додати 1 пачку лимонного кисілю.
    Розтачати тісто на бляшку, зверху викласти білки з кисілем, на них яблука порізані пластинками ( відварені в цукровому сиропі), зверху накрити розтачаним тістом, поколоти вилкою і пекти 25-30 хв.
    Так само спекти ще два коржі. Виходить 3 спечених коржі всередині з яблуками.
    Крем:
    200 гр. молока кипятити
    1 п. пудингу розмішати в 100 гр. молока і вилити в кипячене молоко, варити до загустіння. Охолодити.
    300 гр. масла збити з 1 скл. цукру-пудри.
    Все збити разом і перемастити коржі.
  • 18 дек 2017 14:36
    Г
  • 25 дек 2017 00:40
    Супер
  • 31 мая 2018 20:21
    Оля дякую.Я пекла получився.Моїй сімї дуже сподобався.
  • 5 июл 2018 14:50
    о спасибо   написали рецепт..