Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- 19 сен 2017 20:38Треба додати що маємо справу з слоїстим тістом. тому я кожну кульку розтачую і складаю кілька разів конвертом.пересипаючи борошном.Тісто на пательні треба протикати виделкою.бо буде горбитись І ще:кульки мають залишатись в холод-ку дістаєш по мірі потреби
- 23 ноя 2017 18:49ЯБЛУЧНИЙ Тісто:
3 скл. муки
1 п. маргарини
1 скл. сметани
1 пачка порошку до печива
3 жовтки
Муку з маргариною посікти ножем до утворення дрібної крихти, додати все решту і замісити тісто. Розділити на 6 частин та поставити на ніч в холодильник.
Білки, що залишились збити з 1 скл. цукру на густу піну, додати 1 пачку лимонного кисілю.
Розтачати тісто на бляшку, зверху викласти білки з кисілем, на них яблука порізані пластинками ( відварені в цукровому сиропі), зверху накрити розтачаним тістом, поколоти вилкою і пекти 25-30 хв.
Так само спекти ще два коржі. Виходить 3 спечених коржі всередині з яблуками.
Крем:
200 гр. молока кипятити
1 п. пудингу розмішати в 100 гр. молока і вилити в кипячене молоко, варити до загустіння. Охолодити.
300 гр. масла збити з 1 скл. цукру-пудри.
Все збити разом і перемастити коржі. - 31 мая 2018 20:21Оля дякую.Я пекла получився.Моїй сімї дуже сподобався.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Розмаїтий бамбетель
:РЕЦЕПТИ ГОСПОДИНЬ
ЯБЛУЧНИЙ Тісто:
3 скл. муки
1 п. маргарини
1 скл. сметани
1 пачка порошку до печива
3 жовтки
Муку з маргариною посікти ножем до утворення дрібної крихти, додати все решту і замісити тісто. Розділити на 6 частин та поставити на ніч в холодильник.
Білки, що залишились збити з 1 скл. цукру на густу піну, додати 1 пачку лимонного кисілю.
Розтачати тісто на бляшку, зверху викласти білки з кисілем, на них яблука порізані пластинками ( відварені в цукровому сиропі), зверху накрити розтачаним тістом, поколоти вилкою і пекти 25-30 хв.
Так само спекти ще два коржі. Виходить 3 спечених коржі всередині з яблуками.
Крем:
200 гр. молока кипятити
1 п. пудингу розмішати в 100 гр. молока і вилити в кипячене молоко, варити до загустіння. Охолодити.
300 гр. масла збити з 1 скл. цукру-пудри.
Все збити разом і перемастити коржі.