Комментарии
- 6 окт 2016 08:42Антоніна Дашковськавибачте! Ось розр1з!
- 6 окт 2016 19:23Лілія Черній
- 7 окт 2016 21:39Ірина Панчакмак сухий чи варений
- 9 окт 2016 17:52Mарянка Бердалик (Качур) ответила Ірина Панчакварений мак
- 12 окт 2016 06:20І1рина ТалалаКлас
- 12 окт 2016 22:36Віка БіликСпробували за цим рецептом...смакота)
- 13 окт 2016 07:45Антоніна Дашковська ответила Віка Білик
- 16 окт 2016 16:00Іванка Сагайдак (Вівчар)
- 23 окт 2016 07:07Наталіяпри якій температурі і скільки часу випікати торт в духовці
- 28 окт 2016 18:34Maryna♡Бобуская (Захарова)
- 4 ноя 2016 22:39Оксана Колінська
- 13 ноя 2016 20:05Олена ГригорськаКлас
- 2 дек 2016 22:13МАРІЯ І БОГДАН BG
- 3 дек 2016 21:17Вита Павлик (Даценко)ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО ВАРЕНЕ?
- 24 янв 2017 23:53Маряна Фельп
- 24 фев 2017 22:56Альона і Віталік Шишолик( Лічман)
- 18 мар 2017 22:41Stepaniya Fediv ( Тарасович )Білки збиваємо з цукром ( а не з білками )
- 21 мар 2017 13:05Маруся Марич-Проць
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Розмаїтий бамбетель
:Антоніна Дашковська
Пляцок з маком та вишнями - інгредієнтиДля тіста
Борошно – 600 гМасло – 250 гЦукор – 200 гЖовтки – 4 штукиСметана – 4 ст.л.Розпушувач – 1 ч.л.
Для білкової маси
Білки – 4 штукиЦукор – 4 ст.л.
Для начинки
Цукор – 150 гМак – 200 гГоріхи – 200 гМасло – 100 гЯйце – 1 штукаМанна крупа – 2 ст.л.Вишня без кісточок - за смаком
Для крему
Масло – 200 гЗгущене молоко – 1 банка
Для глазурі
Масло – 50 гМолоко – 3 ст.л.Какао – 3 ст.л.Цукор – 100 гДля початку приготуємо тісто. М'яке масло збиваємо з цукром до кремового стану, додаємо жовтки та сметану продовжуємо збивати. Борошно просіюємо та змішуємо з розпушувачем, додаємо до масла. Замішуємо тісто. Накриваємо тісто серветкою та відставляємо в бік, нехай трішки відпочине.
Білки збиваємо разом з білками до стійкої піни. Має вийти маса, як на безе.
Мак та горіхи перемелюємо в блендері до однорідної маси, додаємо цукор, масло та яйце, ще раз збиваємо блендером, виймаємо масу з бендеру, додаємо манку, добре вимішуємо.
З горіхово-макової маси формуємо невеличкі кульки.
М'яке вершкове масло збити разом з згущеними молоком. Це у нас вже буде готовий кремТепер настав час повернутися до тіста, Ділимо його на дві частини та розкачуємо два коржі за розміром форми. Форму змащуємо маслом та викладаємо на нього одну частину тіста. Зверху намазуємо половину збитих білків з цукром. На білки викладаємо наші кульки з начинкою, чергуючи з вишнею без кісточок.
Ставимо наш корж в розігріту до 160 градусів духовку до повної готовності безе.
Коли обидва коржі готові та охолоджені, зміщуємо один з коржів кремом, накриваємо другим коржем так, щоб уся начинка було у середині.Тепер приготуємо глазур. Молоко, цукор та какао перемішуємо та ставимо на вогонь, постійно помішуючи, доводимо суміш до густоти. Додати масло, добре розмішати.
Поливаємо пляцок глазур'ю.
Бажано щоб пляцок перед вживанням постояв 4-6 годин, а краще ніч.