Բաղադրությունը` 3 բանան 3ճ/գ շաքարավազ 50 մլ նարնջի հյութ 100 գրամ դառը շոկոլադ Պատրաստման եղանակը` Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե: Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ: Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում
Մուրաբաներ, ջեմեր!!!!!
Շոկոլադա-բանանային ջեմ
Բաղադրությունը`
3 բանան
3ճ/գ շաքարավազ
50 մլ նարնջի հյութ
100 գրամ դառը շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը`
Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ: Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում