Існуе меркаванне, што класічныя бабуліны пірагі, якія ўспрымаюцца як шэдэўр кулінарнага мастацтва, можна спячы толькі ў печы. На жаль, нямногія маладыя гаспадыні, якія маюць у арсенале самую сучасную бытавую тэхніку, нават не ўяўляюць, як пяклі такія прысмакі нашы бабулі. Гэтым сакрэтам пагадзілася падзяліцца 83-гадовая Зінаіда ШПАКОВІЧ з Паніззя. Пячы пірагі ў рускай печы на Вялікдзень і нараджэнне Хрыстова для Зінаіды Іосіпаўны – даўняя традыцыя, якую яна пераняла ад маці. Продолжение по ссылке: https://www.shliah.by/news/obshhestvo/news44739.html
СМОРГОНЬ NEWS Новости Сморгони
Якое свята без бабулінага пірага?
Існуе меркаванне, што класічныя бабуліны пірагі, якія ўспрымаюцца як шэдэўр кулінарнага мастацтва, можна спячы толькі ў печы. На жаль, нямногія маладыя гаспадыні, якія маюць у арсенале самую сучасную бытавую тэхніку, нават не ўяўляюць, як пяклі такія прысмакі нашы бабулі. Гэтым сакрэтам пагадзілася падзяліцца 83-гадовая Зінаіда ШПАКОВІЧ з Паніззя. Пячы пірагі ў рускай печы на Вялікдзень і нараджэнне Хрыстова для Зінаіды Іосіпаўны – даўняя традыцыя, якую яна пераняла ад маці.
Продолжение по ссылке: https://www.shliah.by/news/obshhestvo/news44739.html