Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ ------- ելակ 400գր շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր դասական յոգուրտ 300գր կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ ------- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը, ապա ավելացնում յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի 5-րդ նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված: Լցնում ենք ստացված զանգվածը կոնտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով:
Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ
-------
ելակ 400գր
շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր
դասական յոգուրտ 300գր
կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ
-------