Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ ------- ելակ 400գր շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր դասական յոգուրտ 300գր կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ ------- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը, ապա ավելացնում յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի 5-րդ նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված: Լցնում ենք ստացված զանգվածը կոնտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով:

Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ ------- ելակ 400գր շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր դասական յոգուրտ 300գր կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ ------- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը, ապա ավելացնում յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի 5-րդ նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված: Լցնում ենք ստացված զանգվածը կոնտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով: - 803168733928
Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ ------- ելակ 400գր շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր դասական յոգուրտ 300գր կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ ------- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը, ապա ավելացնում յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի 5-րդ նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված: Լցնում ենք ստացված զանգվածը կոնտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով: - 803168736232
Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ ------- ելակ 400գր շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր դասական յոգուրտ 300գր կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ ------- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը, ապա ավելացնում յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի 5-րդ նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված: Լցնում ենք ստացված զանգվածը կոնտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով: - 803168739048
Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ ------- ելակ 400գր շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր դասական յոգուրտ 300գր կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ ------- Ելակը և շաքարավազը խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը, ապա ավելացնում յոգուրտը և կիտրոնից քամված հյութը, կրկին խառնում: Պետք է ստացվի 5-րդ նկարում պատկերվածի նման կոնսիստենցիայով զանգված: Լցնում ենք ստացված զանգվածը կոնտեյների մեջ և տեղափոխում սառցարան 2-3ժամով: - 803168741352

Комментарии

  • 4 июл 2015 13:15

    Յոգուրտով և ելակով պաղպաղակ

    -------

    ելակ 400գր

    շաքարավազ կամ շաքարի փոշի 100գր

    դասական յոգուրտ 300գր

    կիտրոնի հյութ 1-2ճ/գդ

    -------