Կանելոնի սաղմոնով

Բաղադրիչներ
սերուցք (յուղայնություն 15-20%) - 100 մլ
աղացած սև պղպեղ
չոր սպիտակ գինի - 50 մլ
կարագ
աղ
ձու - 3 հատ
կանելոններ - 8 հատ
պարմեզան պանիր - 50 գ․
Սաղմոնի ֆիլե - 500 գ․
կիտրոնի հյութ - 2-3 ճ.գ․
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը տաքացրեք 200-225°C։
Ջեռոցի համար նախատեսված կաղապարին քսել կարագ։
Կանելոնները եռացրեք աղաջրի մեջ մինչև կիսով չափ եփվի և մի փոքր սառչի:
Սաղմոնը կտրատել 8 մասի 2 սմ հաստությամբ և լցոնել կանելոնիները և տեղափոխել թխման ամանի մեջ։
Պանիրը քերել,ձվերը կոտրել ամանի մեջ, լցնել գինին և հարել։ Այնուհետեւ ավելացնել քերած պանրի կեսը, աղը, պղպեղը, ավելացնել կիտրոնի հյութն ու սերուցքը և խառնել։ Սոուսը լցնել կանելոնի վրա, վրան շաղ տալ մնացած պանիրը և դնել ջեռոցը։ Թխել 10-15 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույնը: Մատուցել տաք վիճակում։

Կանելոնի սաղմոնով - 983738362998

Комментарии

Комментариев нет.