Торт "Дамский каприз" по рецепту Ирины Хлебниковой.
Ингредиенты. ** Все продукты комнатной. На один корж нам понадобится (количество коржей вы регулируете по своему желанию): 1 яйцо 120 г сахара (я кладу 100г) 120 г сметаны 80 г муки 15 г крахмала 1 ч ложка разрыхлителя 10 г какао (для шоколадных коржей) **Я выпекала три коржа (по очереди) в форме 20 см в диаметре. Если вы будете готовить большее количество коржей, то советую взять форму диаметром 24 см. Наполнители: 100 г мелко нарезанной кураги 100 г мака (готовим согласно инструкции на упаковке) 100 г подсушенных и нарубленных орехов ** Я выпекала 3 коржа, поэтому у меня три вида наполнителя. В качестве наполнителя вы можете брать любые продукты по своему капризу) Для пропитки коржей: 500 г сметаны смешать с сахарной пудрой (количество пудры по вкусу) Крем: 500 мл сливок жирностью 33-35% 380 г (1 банка) вареного, сгущенного молока Готовим корж. Яйцо взбиваем с сахаром в светлую, воздушную массу. Добавляем сметану, взбиваем. Муку смешиваем с крахмалом и разрыхлителем. Просеиваем мучную смесь - в яичную. Перемешиваем. ***Должно получиться тесто консистенции негустой сметаны. ** Очень важно вмешать мучную смесь быстро, чтобы тесто не затянулось и ваш бисквит не получился плотным. Вмешиваем наполнитель. Готовое тесто выкладываем в подготовленную форму. Разравниваем. Выпекаем бисквит в заранее разогретой до 170-180 градусов духовке 25-30 минут. Вынимаем корж, выкладываем на решетку и даем остыть полностью. Далее выпекаем остальные коржи, каждый раз заново замешивая тесто и вмешивая в конце нужный наполнитель. Остывшие коржи заворачиваем в пленку и убираем в холодильник на 2-24 часа, чтобы влага внутри бисквитов распределилась равномерно и ушли все корочки. Готовим крем. Хорошо охлажденные сливки взбиваем до мягких пиков. Далее постепенно, небольшими порциями, добавляем вареную сгущенку и перешиваем массу до образования однородного, гладкого крема. Сборка торта. Каждый корж разрезаем вдоль пополам (в результате получается 6 тонких коржей). Каждый корж смазываем сладкой сметаной, оставляем на столе на час/полтора для пропитки. Смазываем остатками крема бока и верх торта и украшаем торт по своему вкусу. *** Торт у меня получился весом 2 кг 300 г, высотой 10,5 см. Готовьте с любовью! Радуйте своих близких! Kek retsept Irina Khlebnikov "Xonimlar farasingiz". Tarkibi. ** Barcha mahsulotlar xona. Bir kek ustiga, biz (kerakli deb rostlash kek sonini) kerak: 1 tuxum 120 g shakar (I 100 g qo'yish) 120 g smetana 80 g un 15 g kraxmal 1 choy qoshiq droja kakao 10 g (shokolad kek uchun) ** Men diametri 20 sm shaklida (o'z navbatida) uch kek pishirib. Agar kek ko'proq pishirib bo'lsa, men siz 24 sm, diametri shakllanishga maslahat. plomba: 100g tug'ralgan quritilgan o'rik ko'knori 100 gramm (paketi yo'nalishlariga ko'ra pishirib) quritilgan va tug'ralgan yong'oq 100 g ** Men uch kek pishirib, shuning uchun men plomba uch turdagi bor. a to'ldiruvchi sifatida, siz Taniydi mahsulotlar har qanday olishi mumkin) kek singdirish uchun: krem 500 g sariyog '(tatib kukun miqdori) bilan aralashtiriladi Cream: 33-35% tashkil cream yog'lilik 500 ml (1 qalay) qaynatilgan, quyultirilgan sut 380 g pirojnoe tayyorlang. yorug ', havo massasi ham shakar bilan tuxum whisk. aralashtiring, smetana qo'shish. kraxmal va pishirish kukun bilan un xirmonlar. un aralashmasi g'alvirdan - tuxum ichiga. Aralashtiring. *** Siz xamir mustahkamlik qalin smetana emas olish kerak. xamir kechikmaydi va kek qattiq o'girilib emas, shuning uchun ** Bu tez un aralashtiramiz uchun muhim ahamiyatga ega. plomba xalaqit. tayyor xamir tayyorlangan yirtqichlardan tarqaldi. Dastani. 25-30 daqiqa davomida 170-180 daraja uchun go'yo uchoqda kek uchoqda. Biz panjara tarqaldi pirojnoe, olib va to'liq sovishini ber. So'ngra, har safar xamir qayta ezg'ilay va tegishli plomba oxirida aralashish qolgan kek pishirib. Sovutish kek folga o'ralgan va, shunday qilib, 2-24 soat davomida muzlatgichda qo'ydi pechene teng tarqalgan va barcha jigarrang ketdi ichida namlik. Kremni tayyorlash. yumshoq tepalik hosil bo'lguncha Xo'sh sovuq, yog'upa mag'lub etdi. So'ngra asta-sekin, kichik porsiyonlarda, quyultirilgan sut qo'shing va yagona, silliq krem qadar massasini o'zgartirish. pirojnoe yig'ish. Har bir kek uzunasiga (6 ingichka kek berish) yarmida kesiladi. shirin qaymoq bilan har bir kek moy, singdirish uchun bir soat / yarmida stol ustiga tashlab. kek krem va ustki tomonini qolmoqda moy va didingiz uchun kek bezashni. *** Kek Men 2 kg 300 g, balandligi 10,5 sm o'girildi. muhabbat bilan pishirib! yaqinlaringizga quvoninglar!
Миллий Таомлар ва Хунармандчилик
Торт "Дамский каприз" по рецепту Ирины Хлебниковой.
Ингредиенты. ** Все продукты комнатной. На один корж нам понадобится (количество коржей вы регулируете по своему желанию):
1 яйцо
120 г сахара (я кладу 100г)
120 г сметаны
80 г муки
15 г крахмала
1 ч ложка разрыхлителя
10 г какао (для шоколадных коржей)
**Я выпекала три коржа (по очереди) в форме 20 см в диаметре.
Если вы будете готовить большее количество коржей, то советую взять форму диаметром 24 см.
Наполнители:
100 г мелко нарезанной кураги
100 г мака (готовим согласно инструкции на упаковке)
100 г подсушенных и нарубленных орехов
** Я выпекала 3 коржа, поэтому у меня три вида наполнителя.
В качестве наполнителя вы можете брать любые продукты по своему капризу)
Для пропитки коржей:
500 г сметаны смешать с сахарной пудрой (количество пудры по вкусу)
Крем:
500 мл сливок жирностью 33-35%
380 г (1 банка) вареного, сгущенного молока
Готовим корж.
Яйцо взбиваем с сахаром в светлую, воздушную массу.
Добавляем сметану, взбиваем.
Муку смешиваем с крахмалом и разрыхлителем.
Просеиваем мучную смесь - в яичную. Перемешиваем.
***Должно получиться тесто консистенции негустой сметаны.
** Очень важно вмешать мучную смесь быстро, чтобы тесто не затянулось и ваш бисквит не получился плотным.
Вмешиваем наполнитель.
Готовое тесто выкладываем в подготовленную форму. Разравниваем.
Выпекаем бисквит в заранее разогретой до 170-180 градусов духовке 25-30 минут.
Вынимаем корж, выкладываем на решетку и даем остыть полностью.
Далее выпекаем остальные коржи, каждый раз заново замешивая тесто и вмешивая в конце нужный наполнитель.
Остывшие коржи заворачиваем в пленку и убираем в холодильник на 2-24 часа, чтобы влага внутри бисквитов распределилась равномерно и ушли все корочки.
Готовим крем.
Хорошо охлажденные сливки взбиваем до мягких пиков.
Далее постепенно, небольшими порциями, добавляем вареную сгущенку и перешиваем массу до образования однородного, гладкого крема.
Сборка торта.
Каждый корж разрезаем вдоль пополам (в результате получается 6 тонких коржей). Каждый корж смазываем сладкой сметаной, оставляем на столе на час/полтора для пропитки.
Смазываем остатками крема бока и верх торта и украшаем торт по своему вкусу.
*** Торт у меня получился весом 2 кг 300 г, высотой 10,5 см.
Готовьте с любовью! Радуйте своих близких!
Kek retsept Irina Khlebnikov "Xonimlar farasingiz".
Tarkibi. ** Barcha mahsulotlar xona. Bir kek ustiga, biz (kerakli deb rostlash kek sonini) kerak:
1 tuxum
120 g shakar (I 100 g qo'yish)
120 g smetana
80 g un
15 g kraxmal
1 choy qoshiq droja
kakao 10 g (shokolad kek uchun)
** Men diametri 20 sm shaklida (o'z navbatida) uch kek pishirib.
Agar kek ko'proq pishirib bo'lsa, men siz 24 sm, diametri shakllanishga maslahat.
plomba:
100g tug'ralgan quritilgan o'rik
ko'knori 100 gramm (paketi yo'nalishlariga ko'ra pishirib)
quritilgan va tug'ralgan yong'oq 100 g
** Men uch kek pishirib, shuning uchun men plomba uch turdagi bor.
a to'ldiruvchi sifatida, siz Taniydi mahsulotlar har qanday olishi mumkin)
kek singdirish uchun:
krem 500 g sariyog '(tatib kukun miqdori) bilan aralashtiriladi
Cream:
33-35% tashkil cream yog'lilik 500 ml
(1 qalay) qaynatilgan, quyultirilgan sut 380 g
pirojnoe tayyorlang.
yorug ', havo massasi ham shakar bilan tuxum whisk.
aralashtiring, smetana qo'shish.
kraxmal va pishirish kukun bilan un xirmonlar.
un aralashmasi g'alvirdan - tuxum ichiga. Aralashtiring.
*** Siz xamir mustahkamlik qalin smetana emas olish kerak.
xamir kechikmaydi va kek qattiq o'girilib emas, shuning uchun ** Bu tez un aralashtiramiz uchun muhim ahamiyatga ega.
plomba xalaqit.
tayyor xamir tayyorlangan yirtqichlardan tarqaldi. Dastani.
25-30 daqiqa davomida 170-180 daraja uchun go'yo uchoqda kek uchoqda.
Biz panjara tarqaldi pirojnoe, olib va to'liq sovishini ber.
So'ngra, har safar xamir qayta ezg'ilay va tegishli plomba oxirida aralashish qolgan kek pishirib.
Sovutish kek folga o'ralgan va, shunday qilib, 2-24 soat davomida muzlatgichda qo'ydi pechene teng tarqalgan va barcha jigarrang ketdi ichida namlik.
Kremni tayyorlash.
yumshoq tepalik hosil bo'lguncha Xo'sh sovuq, yog'upa mag'lub etdi.
So'ngra asta-sekin, kichik porsiyonlarda, quyultirilgan sut qo'shing va yagona, silliq krem qadar massasini o'zgartirish.
pirojnoe yig'ish.
Har bir kek uzunasiga (6 ingichka kek berish) yarmida kesiladi. shirin qaymoq bilan har bir kek moy, singdirish uchun bir soat / yarmida stol ustiga tashlab.
kek krem va ustki tomonini qolmoqda moy va didingiz uchun kek bezashni.
*** Kek Men 2 kg 300 g, balandligi 10,5 sm o'girildi.
muhabbat bilan pishirib! yaqinlaringizga quvoninglar!