Інгредієнти: 250 г вишні без кісточок, ? скл. цукру, 120 мл води, ? ч.л. меленої кориці. Приготування: Всипте цукор в невелику каструльку, додайте воду і поставте на середній вогонь. Помішуйте, поки не розчиниться цукор. Доведіть до кипіння і кип’ятіть, поки маса не Уваров вдвічі. Потім додайте вишню, корицю і готуйте ще 2 хвилини. Зніміть з вогню, охолодіть і поливайте цим соусом торти або морозиво.
готуймо разом
:Вира Бакун
Вишневий соус з корицею
Інгредієнти:
250 г вишні без кісточок,
? скл. цукру,
120 мл води,
? ч.л. меленої кориці.
Приготування:
Всипте цукор в невелику каструльку, додайте воду і поставте на середній вогонь. Помішуйте, поки не розчиниться цукор. Доведіть до кипіння і кип’ятіть, поки маса не Уваров вдвічі. Потім додайте вишню, корицю і готуйте ще 2 хвилини. Зніміть з вогню, охолодіть і поливайте цим соусом торти або морозиво.