Інгредієнти для приготування Пирога зі Шпинатом і сиром фета: :

* 500 г листкове тісто (прісне)
• 500 г сир Фета
• 150 г Шпинат (свіжий або заморожений)
* 30 г Вершкове масло
• 1 ч. л. сухого Орегано
* ½ Ч. л. мелений перець
* 1 шт. яйце (для змазування пирога)
Насамперед дістаньте тісто з морозильної камери мінімум за годину до приготування, щоб воно розморозилося і стало еластичним. Шпинат (150 г) промийте під проточною водою. Зручно це робити в ситі або використовувати для цього друшляк. Потім обсушити. Якщо у вас великі листи шпинату, то крупно їх порубати ножем. Припустіть шпинат на сковороді з вершковим маслом (30 г) до м'якості протягом 3-4 хвилин.

Пиріг Зі Шпинатом | Листковий Пиріг зі Шпинатом і Фетою в Духовці | Євген Клопотенко

Комментарии

Комментариев нет.