✅Ингредиентлар:🔻Сыек май - 1-2аш кашыгы.🔻Фарш - ~300гр.🔻Суган - 1шт.🔻Кишер - 1шт.🔻Бәрәңге - 3-4шт.🔻Сыр - ~100гр.🔻 Майонез - 2-3аш кашыгы.🔻Тоз, борыч - тәменчә.✅Әзерләү тәртибе:🔻Суганны шакмаклап, бәрәңгене түгәрәкләп турарга, кишер бн сырны угычтан чыгарырга.🔻Форманы майлыйбыз һәм катлап өябез.Суган - фарш - тоз, борыч - кишер - бәрәңге - тоз, борыч - майонез - сыр - майонез.🔻Духовкада 200’С та 40мин. чамасы пещерәбез, аннары алып өстен фольга бн каплап, тагын 10-15мин. тотабыз.🌺Духовканың һәм форманың нинди булуына да карыйдыр пешү вакыты, кечкенә формадагы бәрәңгеләр тиз пеште, зурда озаграк
Минем дусларым
:Макнуна Хурамшина(Ямалова)
Чулпан Габдуллина рецепты
✅Ингредиентлар:
🔻Сыек май - 1-2аш кашыгы.
🔻Фарш - ~300гр.
🔻Суган - 1шт.
🔻Кишер - 1шт.
🔻Бәрәңге - 3-4шт.
🔻Сыр - ~100гр.
🔻 Майонез - 2-3аш кашыгы.
🔻Тоз, борыч - тәменчә.
✅Әзерләү тәртибе:
🔻Суганны шакмаклап, бәрәңгене түгәрәкләп турарга, кишер бн сырны угычтан чыгарырга.
🔻Форманы майлыйбыз һәм катлап өябез.
Суган - фарш - тоз, борыч - кишер - бәрәңге - тоз, борыч - майонез - сыр - майонез.
🔻Духовкада 200’С та 40мин. чамасы пещерәбез, аннары алып өстен фольга бн каплап, тагын 10-15мин. тотабыз.
🌺Духовканың һәм форманың нинди булуына да карыйдыр пешү вакыты, кечкенә формадагы бәрәңгеләр тиз пеште, зурда озаграк