Кабак кайнатмасы өчен: 7 кг кабак, 7 кг шикәр комы, 3 лимон, 3 әфлисун, 500 г су.Кабакны чистартырга, итттарткычтан чыгарырга яки угычтан уарга, лимон белән апельсинны иттарткычтан чыгарырга.Барлык ингредиентларны бергә салып, 1 сәгать кайнатырга кирәк.Төше алынган чия дә салырга мөмкин.Рецепт "Интертат" тан алынды
Минем дусларым
:Макнуна Хурамшина(Ямалова)
#ТАТАРАШЛАРЫ #РЕЦЕПТЫ #ТАТАРЧА #АШСУ
Кабак кайнатмасы өчен: 7 кг кабак, 7 кг шикәр комы, 3 лимон, 3 әфлисун, 500 г су.
Кабакны чистартырга, итттарткычтан чыгарырга яки угычтан уарга, лимон белән апельсинны иттарткычтан чыгарырга.
Барлык ингредиентларны бергә салып, 1 сәгать кайнатырга кирәк.
Төше алынган чия дә салырга мөмкин.
Рецепт "Интертат" тан алынды