Рецепт желейного пирога: приготуй на День святого Валентина
Рецепт желейного пирога - інгредієнти: для тіста: 100 г цукрової пудри, 2 яйця, 50 г вершкового масла, 120 г борошна, 10 г розпушувача, 3 ст. ложки води, щіпка солі, для начинки: 10 г желатину 100 мл молока, 100 г вершків, 400 г жирного домашнього сиру, 120 г цукрової пудри, 0,5 лимона, 0,5 пакета (45 г) фруктового желе, 200 мл води, желейні кондитерські прикраси. Рецепт желейного пирога: Відокрем білки від жовтків і збий у круту піну. Жовтки розітри з цукровою пудрою і вершковим маслом, додавши воду. Змішай просіяне борошно з розпушувачем і введи в жовткову масу. Потім додай збиті білки і заміси тісто. Виклади тісто в змащену маслом форму і випікай при температурі 180°С приблизно 20 хвилин. Готовий корж остуди, не дістаючи з форми. Замочи желатин і розпусти в теплому молоці. З лимона зніми цедру і вичави сік. Збий вершки. З'єднай домашній сир, цукрову пудру, цедру і сік лимона і збий блендером. Додай у масу молоко з желатином і перемішай. Потім введи вершки і знову збий усе разом. Навколо форми з готовим коржем встанови бортик. Виклади на корж сирний крем і постав у холодильник на 3 години. Приготуй заливку. У гарячу кип'ячену воду всип фруктове желе, розмішай до повного розчинення і залий пиріг. Знову постав желейний пиріг у холодне місце для застигання. Потім видали бортики, а желейний пиріг прикрась фігурками або ягодами на свій розсуд. Смачного!
Рецепти
:ღ Maria Gamarnik ღ
Рецепт желейного пирога: приготуй на День святого Валентина
Рецепт желейного пирога - інгредієнти:
для тіста:
100 г цукрової пудри,
2 яйця,
50 г вершкового масла,
120 г борошна,
10 г розпушувача,
3 ст. ложки води,
щіпка солі,
для начинки:
10 г желатину
100 мл молока,
100 г вершків,
400 г жирного домашнього сиру,
120 г цукрової пудри,
0,5 лимона,
0,5 пакета (45 г) фруктового желе,
200 мл води,
желейні кондитерські прикраси.
Рецепт желейного пирога:
Відокрем білки від жовтків і збий у круту піну. Жовтки розітри з цукровою пудрою і вершковим маслом, додавши воду. Змішай просіяне борошно з розпушувачем і введи в жовткову масу. Потім додай збиті білки і заміси тісто.
Виклади тісто в змащену маслом форму і випікай при температурі 180°С приблизно 20 хвилин. Готовий корж остуди, не дістаючи з форми.
Замочи желатин і розпусти в теплому молоці. З лимона зніми цедру і вичави сік. Збий вершки. З'єднай домашній сир, цукрову пудру, цедру і сік лимона і збий блендером. Додай у масу молоко з желатином і перемішай. Потім введи вершки і знову збий усе разом.
Навколо форми з готовим коржем встанови бортик. Виклади на корж сирний крем і постав у холодильник на 3 години.
Приготуй заливку. У гарячу кип'ячену воду всип фруктове желе, розмішай до повного розчинення і залий пиріг. Знову постав желейний пиріг у холодне місце для застигання.
Потім видали бортики, а желейний пиріг прикрась фігурками або ягодами на свій розсуд.
Смачного!