Il 2 giugno alle 15.00 Elena Usanova, ideatrice del progetto handmadefood (una guida gastronomica per persone moderne e progressiste) e presentatrice, cucinerà una lasagna di barbabietole. Venite a provare un piatto italiano, reinterpretato da maestri russi! On June 2 at 15.00 Elena Usanova, founder of the "Hand Made Food" project (a food guide for people in modern and progressive foodies) and TV-presenter, she will cook a beetroot lasagna. Come and try this Italian dish, reinterpreted by a Russian master! 2 июня в 15.00 Елена Усанова, основательница проекта HandMadeFood (гастрономического гида для современных и прогрессивных людей) и телеведущая, приготовит свекольную лазанью. Приходите попробовать итальянское блюдо в исполнении российских мастеров!
ССВ
:Сделано со вкусом
Репортаж из Милана!!!
Il 2 giugno alle 15.00 Elena Usanova, ideatrice del progetto handmadefood (una guida gastronomica per persone moderne e progressiste) e presentatrice, cucinerà una lasagna di barbabietole. Venite a provare un piatto italiano, reinterpretato da maestri russi!
On June 2 at 15.00 Elena Usanova, founder of the "Hand Made Food" project (a food guide for people in modern and progressive foodies) and TV-presenter, she will cook a beetroot lasagna. Come and try this Italian dish, reinterpreted by a Russian master!
2 июня в 15.00 Елена Усанова, основательница проекта HandMadeFood (гастрономического гида для современных и прогрессивных людей) и телеведущая, приготовит свекольную лазанью. Приходите попробовать итальянское блюдо в исполнении российских мастеров!