Комментарии
- 8 авг 2022 13:17Nar IneKarelya harcnel inchpes dzeznic xorhurd harcnel
- 13 ноя 2022 13:39Маркс М-Н
- 13 ноя 2022 13:41BELLA-( Belka )- (друзья не надо )- ответила Nar IneHarceq ....iharke karelie...
- 13 ноя 2022 18:02Nar IneKneres inch petq et imacelem
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
★ ★ Հայկական խոհանոց ★ ★
Սմբուկով աղցանի /Լցոնված սմբուկ/
ԵՐԿՈՒ ՏԱՐԲԵՐԱԿ...
ամեն նախատեսված միջուկի համար անհրաժեշտ է
4 երկար հավասար սմբուկներ
Աղ..
բուսական յուղ..
ՄԻՋՈՒԿ № 1:
Կարմիր գլուխ սոխ- 1 հատ
Համեմ և մաղադանոս - մի քանի ճյուղ
Աղ - 0,5 թեյի գդալ
Համեմի աղացած սերմ- 1 թեյի գդալ
Ուցխո-Սունելի - 1 թեյի գդալ
Կծու պղպեղ /չիլի/ - 0,5թեյի գդալ .
Քաղցր աղացած պղպեղ (ըստ ցանկության) 0,5 թեյի գդալ
Սխտոր 4-6 ատամիկ
Մայոնեզ- 4 լիքը ճաշի գդալ
ՄԻՋՈՒԿ № 2:
Աղացած ընկույզ - 1 բաժակ
Համեմ- մի քանի ճյուղ -
Սխտոր - 3-4 ատամ
Ուցխո- Սունելի - 0,5թեյի գդալ
Կծու պղպեղ-0,5 թեյի գդալ
Աղ-0,5 թեյի գդալ
Քացախ կամ կիտրոնի հյութ- 1 ճաշի գդա
Տաք ջուր 30-50մլ.
Լավ Խառնել և լցոնել տապակած սմբուկի շերտերը...
Զարդարման համար նռան հատիկներ և կանաչի...