⠀Камыр өчен:♥0,5 л җылы су♥0,5 л көнбагыш мае♥1 б/к тоз♥он.⠀Камыр басып ял иттерәбез.⠀Эчлек өчен:♥ ит♥ бәрәңге♥ суган♥ тоз, борыч.⠀Духовкга ике сәгатькә 180 градуска бисмиллабызны әйтеп тыгабыз. Пешәргә 20 мин кала шулпа салабыз.⠀ Ашларыгыз тәмле булсын!Зөлфия Ягфарова*******Тесто: 0,5 л теплой воды, 0,5 л подс. масла, 1 ч/л соли, мука.Замесить, даем тесту отдохнутьНачинка: мясо, картошка, лук, соль, перец.
Татары мира
Бәлеш - татар халкының иң кадерле, иң тукклыклы, иң затлы ризыгы.
⠀
Камыр өчен:
♥0,5 л җылы су
♥0,5 л көнбагыш мае
♥1 б/к тоз
♥он.
⠀
Камыр басып ял иттерәбез.
⠀
Эчлек өчен:
♥ ит
♥ бәрәңге
♥ суган
♥ тоз, борыч.
⠀
Духовкга ике сәгатькә 180 градуска бисмиллабызны әйтеп тыгабыз. Пешәргә 20 мин кала шулпа салабыз.
⠀ Ашларыгыз тәмле булсын!
Зөлфия Ягфарова
*******
Тесто: 0,5 л теплой воды, 0,5 л подс. масла, 1 ч/л соли, мука.
Замесить, даем тесту отдохнуть
Начинка: мясо, картошка, лук, соль, перец.