Бәлеш - татар халкының иң кадерле, иң тукклыклы, иң затлы ризыгы.


Камыр өчен:
♥0,5 л җылы су
♥0,5 л көнбагыш мае
♥1 б/к тоз
♥он.

Камыр басып ял иттерәбез.

Эчлек өчен:
♥ ит
♥ бәрәңге
♥ суган
♥ тоз, борыч.

Духовкга ике сәгатькә 180 градуска бисмиллабызны әйтеп тыгабыз. Пешәргә 20 мин кала шулпа салабыз.
⠀ Ашларыгыз тәмле булсын!
Зөлфия Ягфарова
*******
Тесто: 0,5 л теплой воды, 0,5 л подс. масла, 1 ч/л соли, мука.
Замесить, даем тесту отдохнуть
Начинка: мясо, картошка, лук, соль, перец.

Бәлеш - татар халкының иң кадерле, иң тукклыклы, иң затлы ризыгы. - 1004240806101

Комментарии

Комментариев нет.