Вишневий компот Якщо ви ніколи не куштували домашній вишняк - саме час спробувати. Це стародавній святковий український напій: густий, рубінового кольору, схожий на сироп, але хмільний і з гірчинкою, для приготування якого, застосовуються лише натуральні продукти. Він вийде дуже смачним, з яскравим ягідним ароматом. Головне - дотерпіти і витримати її не менше 20 днів, а ще краще - 1 місяць у прохолодному місці.
Домашние заготовки впрок
:Andriy Zeleny
Що таке український вишняк та як його приготувати
Вишневий компот
Якщо ви ніколи не куштували домашній вишняк - саме час спробувати. Це стародавній святковий український напій: густий, рубінового кольору, схожий на сироп, але хмільний і з гірчинкою, для приготування якого, застосовуються лише натуральні продукти. Він вийде дуже смачним, з яскравим ягідним ароматом. Головне - дотерпіти і витримати її не менше 20 днів, а ще краще - 1 місяць у прохолодному місці.