2саше бифидумбактерин.Широ пухта то харорати 40градус хунук банкаи 1л-ро шуста пок кунед широ дар банка гирифта бифидумбактеринро дар шир хамрох кунед болояшро гарм пушонда дар чои гарм то муддати 8соат нигох доред баъд аз гафс шуданаш дар яхдон 2-3соат нигох доред йогурт тайер! Метавонед мурабо е меваги хамрох кунед
bon_appetit таомхои бехтарин ; *
Йогурти хонаги: махсулот барои тайер 1л шир
2саше бифидумбактерин.
Широ пухта то харорати 40градус хунук банкаи 1л-ро шуста пок кунед широ дар банка гирифта бифидумбактеринро дар шир хамрох кунед болояшро гарм пушонда дар чои гарм то муддати 8соат нигох доред баъд аз гафс шуданаш дар яхдон 2-3соат нигох доред йогурт тайер! Метавонед мурабо е меваги хамрох кунед