кокосова стружка панірувальні сухарі яйця - 3 шт. Налаштуємо морозильну камеру на найнижчу температуру. Завдання заморозити морозиво якомога сильніше, практично до кам'яного стану. Перед тим як дістати морозиво з морозилки готуємо паніровку: кокосову стружку, збиті яйця і сухарі. Дістаємо морозиво і ріжемо порціями Швидко паніруємо морозиво: перший шар - кокосова стружка, другий - опускаємо в яйце, третій - обвалюємо в сухарях. Складаємо всі порції морозива на охолоджену тарілку і знову відправляємо в морозилку для глибокої заморозки. Приблизно через півгодини виконуємо останній крок - смажимо морозиво у фритюрі. Розігріваємо рафіновану соняшникову олію і в нього опускаємо порції морозива з морозилки. Робимо це дуже швидко, обсмажуємо зовсім небагато - секунд по 20 з кожного боку. За цей час морозиво усередині не встигає розтанути. Десерт зверху вийде теплим, а всередині холодним. Панірувальні сухарі я замінила на кукурудзяні пластівці.Десерт просто бомба!!!
Цікаві рецептики
:Антоніна Сагайда
морозиво
кокосова стружка
панірувальні сухарі
яйця - 3 шт.
Налаштуємо морозильну камеру на найнижчу температуру. Завдання заморозити морозиво якомога сильніше, практично до кам'яного стану. Перед тим як дістати морозиво з морозилки готуємо паніровку: кокосову стружку, збиті яйця і сухарі.
Дістаємо морозиво і ріжемо порціями
Швидко паніруємо морозиво: перший шар - кокосова стружка, другий - опускаємо в яйце, третій - обвалюємо в сухарях.
Складаємо всі порції морозива на охолоджену тарілку і знову відправляємо в морозилку для глибокої заморозки. Приблизно через півгодини виконуємо останній крок - смажимо морозиво у фритюрі.
Розігріваємо рафіновану соняшникову олію і в нього опускаємо порції морозива з морозилки. Робимо це дуже швидко, обсмажуємо зовсім небагато - секунд по 20 з кожного боку.
За цей час морозиво усередині не встигає розтанути. Десерт зверху вийде теплим, а всередині холодним.
Панірувальні сухарі я замінила на кукурудзяні пластівці.Десерт просто бомба!!!