3.САЛАТ "КАВУН"Інгредієнти:*Куряча грудка - 500-600грамм,*Печериці – 500грамм,*Яйця - 2-3 шт. помідори-2-3 шт.,*Огірки свіжі – 2-3шт.,*Цибуля зелена – 1пучок,*Сир твердий –100-150 грам,*МаслиниСпосіб приготування:1)Курячу грудку відварити – дрібно порізати.2)Гриби і цибулю нарізати кубиками, обсмажити на олії .3)Яйця відварити,порізати кубиками.4)Викласти шарами: куряча грудка - майонез-гриби,обсмажені з цибулею, майонез – варені яйця - майонез. Прикраса зверху: помідори - дрібно порізані, огірки – соломкою, сир – на тертці,маслини викласти у вигляді кісточок.
Кулинария
:Инесса Ассени
1.
3.САЛАТ "КАВУН"
Інгредієнти:
*Куряча грудка - 500-600грамм,
*Печериці – 500грамм,
*Яйця - 2-3 шт. помідори-2-3 шт.,
*Огірки свіжі – 2-3шт.,
*Цибуля зелена – 1пучок,
*Сир твердий –100-150 грам,
*Маслини
Спосіб приготування:
1)Курячу грудку відварити – дрібно порізати.
2)Гриби і цибулю нарізати кубиками, обсмажити на олії .
3)Яйця відварити,порізати кубиками.
4)Викласти шарами: куряча грудка - майонез-гриби,обсмажені з цибулею, майонез – варені яйця - майонез. Прикраса зверху: помідори - дрібно порізані, огірки – соломкою, сир – на тертці,маслини викласти у вигляді кісточок.