Комментарии
- 6 фев 11:23Марьям Богданова (Рахимкулова)
- 8 фев 17:30Минзифа Хафизова (Хасанова)
- 9 фев 20:46АЛЬФИЯ АЛЬФИЯВкусно!!@
- 11 фев 09:37Асия ПлешковаА,, что,, так,, бледные,, наверное,, сырые
- 14 фев 14:06Зиля ФазыловаТесто на эчпочмаки ПРЕСНОЕ,без дрожжей.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Рецепты татар. Ризыклар. Татарстан. Казань
Тәмле Өчпочмаклар!!!
Камыр өчен салдым:
-200 гр эретелгән сыер мае( маргарин хәләл)
-4 аш кашыгы сыек май;
-100 мл чамасы җылымса су(кефир, катык,сөт тә ярый);
- чеметеп сода;
-1 аш кашыгы майонез;
-он;
Эчлегенә туралган ит, бәрәңге, суган, тоз, борыч;
Камыр кетерди торган булмады киресенчә йомшак, уалучан булды👍
Ошаттым🤭🤗
Катлы пироглар өчен менә дигән👍🙌
Һичшиксез пешереп карыячакмын ИншәАллаһ!💐💐💐
Авт. Гульчачак Каримуллина
*****
Тесто: 200гр размеченного масла (маргарина), 4 ст.л подс.масла, 100 мл теплой воды(можно кефир, катык, молоко), щепотку соды, 1 ст.л майонеза, мука.
Начинка: мясо, картошка, лук, соль, перец.