Камыр өчен:150-160 гр атланмай1 стакан җылы сөт2 кашык авыл каймагыТоз, бераз гына шикәр комы һәм он кирәк.Эчлегемдә:каз эч-башы, үрдәк ите, бәрәңге, кишер, суган, сарымсак, тәменчә тоз, төелгән кара борыч.Камырны җәеп майланган табага салабыз. Аннан эчлеген... Капкачын мин ике өлешләп томалыйм, кырыйларын чәчәкләп бөгеп җибәрәм. Ким дигәндә өч сәгать пешерәм һәм менә ул - тәмле бәлеш әзер😌😋Ашларыгыз тәмле булсын!**********Для теста:150-160 гр слив.масло1 стакан теплого молока2 ложки дерев.сметаныСоль, немного сахараМукаДля начинки: гусиное мясо, утиное мясо, картошка, морковь, лук, чеснок, по вкусу соль, молотый перец.Рамиля Закирова
Рецепты татар. Ризыклар. Татарстан. Казань
Каз бәлеше...
Камыр өчен:
150-160 гр атланмай
1 стакан җылы сөт
2 кашык авыл каймагы
Тоз, бераз гына шикәр комы һәм он кирәк.
Эчлегемдә:
каз эч-башы, үрдәк ите, бәрәңге, кишер, суган, сарымсак, тәменчә тоз, төелгән кара борыч.
Камырны җәеп майланган табага салабыз. Аннан эчлеген... Капкачын мин ике өлешләп томалыйм, кырыйларын чәчәкләп бөгеп җибәрәм. Ким дигәндә өч сәгать пешерәм һәм менә ул - тәмле бәлеш әзер😌😋Ашларыгыз тәмле булсын!
**********
Для теста:
150-160 гр слив.масло
1 стакан теплого молока
2 ложки дерев.сметаны
Соль, немного сахара
Мука
Для начинки: гусиное мясо, утиное мясо, картошка, морковь, лук, чеснок, по вкусу соль, молотый перец.
Рамиля Закирова