Үзегезгә дә саклап куегыз әле, бик тэмле алма пирогы🙏

Камыр очен:
0,400 гр кефир (2,5)жылы
2 кукэй
170 гр йомшак май
2 аш к майонез
2 аш к каймак
1 ч к тоз
0,5 ст жылы суга 1 аш к шикэр комы 15 гр коры чупрэне салып кабарттым.
Барсын кушып он салып бастым.
Эзер булганда 2 аш каш исле сыек май салып тагын 10 минут бастым.Остенэ пленка каплап куйдым 2 сэг торды
Эчлек алма
Алманы эрчеп турадым
Эзер камырны табаны майлап жэйдем остенэ алманы тигезлэп жэйдем.шикэр комы сибеп чыктым,эретелгэн ак майны кашык белэн салып чыктым..Остен каплап ясап кайнар 180 гр мичтэ 40 минут пешердем.
Рәмзия Вәлиева блогыннан.

Комментарии