Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- Комментарий удалён.
- Ср 16:16БАШТАН САЛЫП КАРАГЫЗ, АННАРЫ ОЦЕНКАГЫЗНЫ ЯЗАРСЫЗ.ИНГРЕДИЕТЛАРЫ кашык белэн генэ бит. стаканнлап тугел.Рахмэт рецепт эчен.Барсыда анлашыла ;чупрэне кабарта +кефир ,кукэй, май( сливоч.),майонез,каймак,он хэм камыр баса,камыр эзер була башлаганда .2 аш кашыгы исле сыек май салып тагын баса....Тик исле май диеп нинди майга эйтэлэр?Белмим.
- Чт 23:25400 гр теплого кефира, 2 яйца, 170 го мягкого сл масла, 2 ст л майонез, 2ст л сметаны, 1ч л соли. 0,5 стакана теплой воды+ 1 ст л сахара, 15 го дрожжей, мука-это опара. Насчёт муки ни слова. Начинка- яблоки, сахар. Сахар зависит от яблок.
- Чт 23:26Сверху крошка- мука, сахар, сл масло или маргарин сливочный хороший и ванилин по вкусу положите.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Татарские имена
Үзегезгә дә саклап куегыз әле, бик тэмле алма пирогы🙏
Камыр очен:
0,400 гр кефир (2,5)жылы
2 кукэй
170 гр йомшак май
2 аш к майонез
2 аш к каймак
1 ч к тоз
0,5 ст жылы суга 1 аш к шикэр комы 15 гр коры чупрэне салып кабарттым.
Барсын кушып он салып бастым.
Эзер булганда 2 аш каш исле сыек май салып тагын 10 минут бастым.Остенэ пленка каплап куйдым 2 сэг торды
Эчлек алма
Алманы эрчеп турадым
Эзер камырны табаны майлап жэйдем остенэ алманы тигезлэп жэйдем.шикэр комы сибеп чыктым,эретелгэн ак майны кашык белэн салып чыктым..Остен каплап ясап кайнар 180 гр мичтэ 40 минут пешердем.
Рәмзия Вәлиева блогыннан.