Парландырган банкаларга төбенә салабыз укроп, юылган кыяр. Өстенә простой шаулап торган кайнаган су.15 минут тотабыз да бу суны вообщем түгәбез аннан соң.Аерым савытта рассол кайнатабыз.4 литр су1 стакан песок(минем стакан 200 ле)1 стакан 9 процентлы уксусЯрты стакан тоз.Кыярлар өстенә тәмләткечләр салып, борыч, кәнәфер хуш исле борыч, рассол салып капкач белән ябып куябыз.Бик шәп рецепт.Сезне яратып, Мәрьямегез! Былтыр күбегез шушы рецепт белән яптыгыз, рәхмәт әйтеп хатлар килде. Ошадымы рецепт??Уксусны сонрак салам рассолга, песок тоз кайнап чыгуга.Мәрьям Миңнегулова блогыннан
Безнең белән бергә бул!
Тиздән кыяр тозлый башларбыз.
Парландырган банкаларга төбенә салабыз укроп, юылган кыяр. Өстенә простой шаулап торган кайнаган су.
15 минут тотабыз да бу суны вообщем түгәбез аннан соң.
Аерым савытта рассол кайнатабыз.
4 литр су
1 стакан песок(минем стакан 200 ле)
1 стакан 9 процентлы уксус
Ярты стакан тоз.
Кыярлар өстенә тәмләткечләр салып, борыч, кәнәфер хуш исле борыч, рассол салып капкач белән ябып куябыз.
Бик шәп рецепт.
Сезне яратып, Мәрьямегез! Былтыр күбегез шушы рецепт белән яптыгыз, рәхмәт әйтеп хатлар килде. Ошадымы рецепт??
Уксусны сонрак салам рассолга, песок тоз кайнап чыгуга.
Мәрьям Миңнегулова блогыннан