Сирник: 700 гр кисломолочного сиру 3 яйця 3 ст ложки цукру/або за смаком/ 2 ст ложки сметани 2,3 ст ложки манки 70 гр розтопленого вершкового масла 1 пакет ванільного цукру кардамон,імбир,мускатний горіх/за бажанням/ 0,5 чайної ложки куркуми 3 ст ложки /з чубом/сухого маку Заливка: 500 мл білого йогурту без наповнювачів 3 ст ложки згущеного молока/або за смаком/ 10 гр харчового желатину 50 мл молока або води Форма 18×18 глибина 12 см 1.Усі інгрідієнти для сирника /крім куркуми і маку/змішати,пробити блендером,поділити на дві однакові частини.В одну додати куркуму,в іншу - сухий мак. 2.Форму для випікання змастити вершковим маслом,присипати борошном або манкою,можна білими сухарями і почергово,в шахматному порядку/двома різними ложками/викладати суміш у форму. 3.Випікати ±50 хв при 180 °С.Залишити у виключеній духовці ще на годину. Або випікаємо сирник за улюбленим рецептом. Готуємо заливку: 1.Желатин залити холодним молоком або водою,залишити на 15 хв для повного набухання. 2. Йогурт змішати зі згущеним молоком. 3.Желатин розчинити на паровій бані і змішати з йогуртом. 4.Залити йогурт на повністю охолоджений сирник і залишити у холодильнику годин на 5/краще на ніч/. Форма для випікання повинна бути глибока щоб після випікання сирника залишилось місце для заливки.Дістаємо сирник із форми після повного застигання заливки,пройшовшись ножем по краях форми.Можна також використати ацетатну плівку.
Смачні рецепти
Дуже смачно!
Сирник:
700 гр кисломолочного сиру
3 яйця
3 ст ложки цукру/або за смаком/
2 ст ложки сметани
2,3 ст ложки манки
70 гр розтопленого вершкового масла
1 пакет ванільного цукру
кардамон,імбир,мускатний горіх/за бажанням/
0,5 чайної ложки куркуми
3 ст ложки /з чубом/сухого маку
Заливка:
500 мл білого йогурту без наповнювачів
3 ст ложки згущеного молока/або за смаком/
10 гр харчового желатину
50 мл молока або води
Форма 18×18 глибина 12 см
1.Усі інгрідієнти для сирника /крім куркуми і маку/змішати,пробити блендером,поділити на дві однакові частини.В одну додати куркуму,в іншу - сухий мак.
2.Форму для випікання змастити вершковим маслом,присипати борошном або манкою,можна білими сухарями і почергово,в шахматному порядку/двома різними ложками/викладати суміш у форму.
3.Випікати ±50 хв при 180 °С.Залишити у виключеній духовці ще на годину.
Або випікаємо сирник за улюбленим рецептом.
Готуємо заливку:
1.Желатин залити холодним молоком або водою,залишити на 15 хв для повного набухання.
2. Йогурт змішати зі згущеним молоком.
3.Желатин розчинити на паровій бані і змішати з йогуртом.
4.Залити йогурт на повністю охолоджений сирник і залишити у холодильнику годин на 5/краще на ніч/.
Форма для випікання повинна бути глибока щоб після випікання сирника залишилось місце для заливки.Дістаємо сирник із форми після повного застигання заливки,пройшовшись ножем по краях форми.Можна також використати ацетатну плівку.