Комментарии
- 26 апр 2016 12:19Зоя Новоченко(Белоусова)
- 6 авг 2016 18:46Татьяна Котвицкая (Чурилова)пекла дуже смачно
- 21 окт 2016 21:59Таня Волошкевич (Захарець)
- 5 ноя 2016 09:04Nataliia Markiv Fenkanin
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Смачні рецепти
Пиріг "Ранкова роса"
Інгредієнти:
маргарин 200 г.
цукор 150 г.
яйця курячі 3 шт.
сметана 150 г.
молоко 3 ст.ложки
борошно пшеничне 300 г.
розпушувач тіста 10 г.
какао 2 ст.ложки
Для кульок:
сир кисломолочний 200 г.
цукор 3 ст.ложки
жовтки яєчні 1 шт.
стружка кокосова 5-6 ст.ложки
Крем:
молоко 2 склянки
яйця курячі 1 шт.
цукор 150 г.
борошно 2 ст.ложки
цукор ванільний
Приготування:
Сир, цукор, жовток і кокосову стружку добре розтерти. З отриманої маси зробити кульки, розміром з волоський горіх. Прибрати їх в морозильну камеру на 30 хвилин.
М'який маргарин розтерти з цукром. Додати яйця і білок, що залишився, добре збити Потім влити сметану, молоко, борошно і розпушувач, добре перемішати. У змащену маслом форму викласти половину тіста. У другу половину тіста покласти 2 ст ложки какао, перемішати і викласти по верх білого тіста. Дістати кульки з морозильної камери і втиснути в тісто.
Випікати в духовці 35 — 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Для заварного крему збити яйце з цукром і ваніллю, додати борошно. Влити 2 склянки молока і поставити на вогонь, помішуючи віночком. Довести до загустіння крему. На остиглий пиріг викласти заварний крем і обсипати порошком какао.