Комментарии
- 29 янв 2019 19:29ARMIN E

- 29 янв 2019 21:46Petrosyan ♥♥♥♥♥

- 30 янв 2019 09:23Марина Арзуманян
- 5 фев 2019 15:28Абраам Гоар Закарян (Мхитарян)
- 4 апр 2019 18:02Tigran Nelli

Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Кулинария и рецепты
Բանան
200 գ. փափկեցրած կարագը հարել 1 բ. թթվասերի կամ մածունի հետ, 1 թ/գ սոդա, մի պտղունց աղ, վանիլ ըստ ցանկության և 3 բ. ալյուր: Խմորը բաժանել ընկույզի մեծության գնդիկների, գրտնակել, մեջը դնել միջուկը, եզրերը միացնել, շրջել մյուս կողմ, բանանի ձև տալ և եփել: Վերջում վրան ցանել շաքարի փոշի:
Միջուկ` 2 տուփ կաթնաշոռ, 1բ. շաքարավազ, 0,5 բ. ալյուր: