2 ճ.

գԿոնյակ
1 տուփՎանիլին
1 տուփԽտացրած կաթ
400 գրամԿարագ
1 ճ.գՔացախ
1 տուփՎանիլին
250 գրամԿարագ
1 թեյի գդալՍոդա
1 1/2 բաժակԿաթ
1 1/2 բաժակՇաքարավազ
4 հատՁու
Բաղադրամասերը ներկայացված են 2 բաղկացուցիչների համար՝ ըստ հերթականության:Խմորի համար /առաջին 7 բաղադրամասեր/ և Կրեմի համար /հաջորդ 4 բաղադրամասեր/: Միջուկի համար անհրաժեշտ է ծիրանի կամ դեղձի մուրաբա, մանրացրած ընկույզ և չամիչ:Ձուն լավ հարել, ավելացնել շաքարավազը, այնուհետև կաթը, սոդան, վանիլը, մարգարինը, քացախը և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ գրտնակվող խմոր:Պատրաստի խմորը բաժանել 21 հավասար գնդի: Փոքր գրտնակով յուրաքանչյուր գունդը բարակ երկարության բացել: Ամբողջ երկարությամբ քսել ծիրանի ջեմը, լցնել չամիչը ընկույզը, 2 ծայրերից վրա բերել և ռուլետի տեսքով փաթաթել, դնել յուղաթղթի վրա 6 հատ կողք կողքի, այնուհետև` 5,4,3,2,1:Եփել կողք կողքի, որպեսզի եփվելուց կպչի իրար: Ըստ հերթականությամբ բոլոր շերտերը ամրացնել իրար, վերջում ամբողջությամբ կրեմապատել: Վրան գլազուր քսել:Կարող եք զարդարել ըստ ցանկության, կարելի է ցանել կոկոսի քերուկ, ընկույզ, ինչպես նաև խմորից կարելի է պատրաստել դուռ և պատուհան, ինչպես նաև ծխնելույզ և տալ խրճիթի տեսք:

2 ճ.գԿոնյակ - 879887183628

Комментарии