😍Urmărește sfaturile utile de la #MeatHouse și gătește gustos carnea de vită, acasă!
🔴Scoate carnea din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte să o gătești, ca să ajungă la temperatura camerei. 🔴Dacă prepari carne tocată de vită (chifteluțe, burgeri), nu trebuie să amesteci foarte mult carnea. Adaugă condimentele și amestecă puțin. În caz contrar, carnea își va pierde frăgezimea. 🔴Dacă gătești carnea de vită la cuptor, preîncălzește-l la 240 de grade Celsius și redu temperatura la 200 de grade Celsius când introduci carnea în cuptor. 🛒Carnea de vită este o sursă importantă de fier, deci îți sugerăm să o consumi și să vii în căutarea celei mai bune la #MeatHouse.
Meat House
😍Urmărește sfaturile utile de la #MeatHouse și gătește gustos carnea de vită, acasă!
🔴Scoate carnea din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte să o gătești, ca să ajungă la temperatura camerei.
🔴Dacă prepari carne tocată de vită (chifteluțe, burgeri), nu trebuie să amesteci foarte mult carnea. Adaugă condimentele și amestecă puțin. În caz contrar, carnea își va pierde frăgezimea.
🔴Dacă gătești carnea de vită la cuptor, preîncălzește-l la 240 de grade Celsius și redu temperatura la 200 de grade Celsius când introduci carnea în cuptor.
🛒Carnea de vită este o sursă importantă de fier, deci îți sugerăm să o consumi și să vii în căutarea celei mai bune la #MeatHouse.