Все продукты наверняка есть в вашем холодильнике, готовьте с нами!⠀Ингредиенты:• Плавленый сыр (80 г.)• 2 куриных яйца• 2 зубчика чеснока• 1,5 ст.л. майонеза• Соль и перец по вкусу⠀Бүген рецептлар рубрикасында – йомшак сырлы паштет, халыкта аны еш кына “Еврейский” диләр. Продуктларның барысы да суыткычыгызда бардыр, безнең белән бергә әзерләгез!⠀Ингредиентлары:⠀• Йомшак сыр (80 г.)• 2 йомырка• 2 сарымсак өлеше• 1,5 а.каш. майонез• Тоз һәм борычны – тәменә карап⠀Әзерләү ысулы:⠀✔️ Йомыркаларны алдан пешереп куябыз, бүлмә температурасына кадәр суытабыз;✔️ Эре угычта агын да, сарысын да уабыз;✔️ Майонез кушабыз (өйдә әзерләнгәне тагы да тәмлерәк!);✔️ Йомшак сыр өстәп консистенциясен кирәгенчә көйлибез;✔️ Борычны җәлләмәгез!⠀Ипигә ягабыз яки ашамлыкка соус итеп кулланабыз
Бәрәкәтле
Сегодня в рубрике рецептов – мягкий сырный паштет, который в народе часто называют «Еврейский салат».
Все продукты наверняка есть в вашем холодильнике, готовьте с нами!
⠀
Ингредиенты:
• Плавленый сыр (80 г.)
• 2 куриных яйца
• 2 зубчика чеснока
• 1,5 ст.л. майонеза
• Соль и перец по вкусу
⠀
Бүген рецептлар рубрикасында – йомшак сырлы паштет, халыкта аны еш кына “Еврейский” диләр. Продуктларның барысы да суыткычыгызда бардыр, безнең белән бергә әзерләгез!
⠀
Ингредиентлары:
⠀
• Йомшак сыр (80 г.)
• 2 йомырка
• 2 сарымсак өлеше
• 1,5 а.каш. майонез
• Тоз һәм борычны – тәменә карап
⠀
Әзерләү ысулы:
⠀
✔️ Йомыркаларны алдан пешереп куябыз, бүлмә температурасына кадәр суытабыз;
✔️ Эре угычта агын да, сарысын да уабыз;
✔️ Майонез кушабыз (өйдә әзерләнгәне тагы да тәмлерәк!);
✔️ Йомшак сыр өстәп консистенциясен кирәгенчә көйлибез;
✔️ Борычны җәлләмәгез!
⠀
Ипигә ягабыз яки ашамлыкка соус итеп кулланабыз