Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- 29 мар 2017 07:49Тiсто не забите, я навпаки давала трохи бiльше борошна, щоб було мяке тiсто, яке можна розплескати. Але борошно рiзне, як за вологiстю, так i за вмiстом клейковини, дивiться самi. Печiть напередоднi, бо коли це все настоiться, стане ще смачнiше. Мак запарила, тодi сполоснула хол.водою, залила водою щоб ледь вкрило й варила на малому вогнi., помiшуйте, й стежте, щоб не пригорiло. Тодi на мясорубку, можна блендер. + цукор. А бiлки збивала окремо, й легенько вимiшувала. Сиру й справдi можна бiльше. Й пудинг можна дати (в порошку)або 1-2 ст.л.крохмалу й ванiль. Печiть, вiн не складний. Й досить смачний виходить.
- 29 мар 2017 07:52Форму можна брати й 30х30, й пекти 2 коржi. Висоти вистачить. Вiн досить важкий виходить. Правда ваги його на виходi не знаю. Вдалоi вам випiчки!
- 1 апр 2017 23:17Дякую, буду знати. Я пекла для своiх дiтей, то важити не було потреби. Прийшовся до смаку. Пекла не раз.
- 1 апр 2017 23:20Пекла свекрусі на день народження--гості були задоволені-ще й додому попросили кусочок !
- 1 апр 2017 23:32Ще б пак. Я сама закохалася вiд недавна у пляцки. Вони не схожi на торти. Але це навiть добре. Бо це для мене щось нове, а значить цiкаве. А про те, що смачнi й вишуканi навiть мови нема.)
- 1 апр 2017 23:44А якось до пляцків звикла.у нас ,у Львівській обл,пекли здавна.та дуже полюбляю щось нове,а ще --трохи поекспериментувати !
- 2 ноя 2017 10:44Ха. Нове почула. Я знала водка, потка и селедка.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Домашние Рецепты как у Бабушки
для тіста потрібно
_____________________________________________________
Дорогие кулинары! .
Чтобы не потерять рецепт, жмите класс, а потом поделиться.
_____________________________________________________
: 3 жовтки,1 стакан цукру, 50 грам масла,5 столових ложок сметани, 1 пачка маргарини,350 грам борошна, і 1 столова ложка порошку до печива... Замішуємо тісто... ділимо на 4... до двох додаємо 2 ложки столових какао.... і темне тісто ставимо у холодильник, щоб трішки підмерзло, так щоб можна було його потерти на терці...
мак: 1,5 стакани маку запарити ,додати 3 білки і 1 стакан цукру.... все це збити....
сир: змолоти 0,5 кг сиру, додати 50 грам масла, 5 жовтків, і стакан цукру.... окремо збити 5 білків і все з'єднати....
ну а тепер складаємо все по схемі і печемо два коржі.... маємо 2 частини білого тіста... 2 частини темного... сир.... і мак.... приступимо...
На бритванку викладаємо 1 частину білого тіста,зверху половину маку,тоді половину сиру, зверху натираємо 1 частину чорного тіста.... ставимо пекти... другий корж так само як і перший....
коли вистигне.... можна перекласти заварним кремом, або.... вареним згущеним молоком з маслом.... складаємо коржі темне тісто до темного....