1 ცალი ბულგარული წიწაკა2 ცალი ხახვი10 გრამი ოხრახუში10 გრამი ქინძი10 გრამი კამა3 კბილი ნიორი100 მილილიტრი მცენარეული ზეთიგემოვნებით მწარე წიწაკაგემოვნებით მარილიმომზადებაღვიძლი გავრეცხოთ და დავჭრათ საშუალო კუბიკებად.კამა, ქინძი, ოხრახუში და ნიორი დავჭრათ წვრილად.ხახვი და ბულგარული წიწაკა დავჭრათ გრძლად.ტაფაზე დავყაროთ დაჭრილი ღვიძლი, დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი და შევდგათ საშუალო ცეცხლზე.ვადუღოთ 3-4 წუთი და გადაუწუროთ წყალი.დაუმატოთ მცენარეული ზეთი და ჩავშუშოთ 6-7 წუთის განმავლობაში.დაუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ბულგარული წიწაკა, ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი, მწარე წიწაკა, ნიორი და ვშუშოთ კიდევ 5 წუთი.მომზადებული კერძი გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ ცხლად.ინგრედიენტების მომზადების დრო : 10 წუთი.კერძის მომზადების დრო : 20 წუთი.დრო მთლიანად : 30 წუთი.
კულინარია
:✿გვანცა✿ კომუშოვი
500 გრამი ქათმის ღვიძლი
1 ცალი ბულგარული წიწაკა
2 ცალი ხახვი
10 გრამი ოხრახუში
10 გრამი ქინძი
10 გრამი კამა
3 კბილი ნიორი
100 მილილიტრი მცენარეული ზეთი
გემოვნებით მწარე წიწაკა
გემოვნებით მარილი
მომზადება
ღვიძლი გავრეცხოთ და დავჭრათ საშუალო კუბიკებად.
კამა, ქინძი, ოხრახუში და ნიორი დავჭრათ წვრილად.
ხახვი და ბულგარული წიწაკა დავჭრათ გრძლად.
ტაფაზე დავყაროთ დაჭრილი ღვიძლი, დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი და შევდგათ საშუალო ცეცხლზე.
ვადუღოთ 3-4 წუთი და გადაუწუროთ წყალი.
დაუმატოთ მცენარეული ზეთი და ჩავშუშოთ 6-7 წუთის განმავლობაში.
დაუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ბულგარული წიწაკა, ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი, მწარე წიწაკა, ნიორი და ვშუშოთ კიდევ 5 წუთი.
მომზადებული კერძი გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ ცხლად.
ინგრედიენტების მომზადების დრო : 10 წუთი.
კერძის მომზადების დრო : 20 წუთი.
დრო მთლიანად : 30 წუთი.