Суп з Кваску або Зелений Борщ як його ще називають (Відео 👇 )

Основою для приготування зеленого борщу є щавель, або квасок, як його ще називають на Західній Україні. Часом до цієї смачої страви додають молоду кропиву чи іншу більш екзотичну зелень, та сьогодні ми будемо готувати традиційний зелений борщ з продуктів, які можна купити в звичайному магазині чи на базарі.
Зелений борщ не є борщем в традиційному розумінні цього слова. Це, швидше, суп із великою кількістю зелених інгредієнтів, але чомусь збереглася така народна назва, якою ми і користуємось.
Рецепт
Ребра або інше м'ясо 0.5 кг.
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Перець Духмяний 4 шт.
Картопля 0.5 кг.
Квасок 1 пучок.
Зрізованець, петрушка до смаку
Яйця 4 шт.
Лавровий листок 1шт.
Сіль до смаку. https://youtu.be/b_hfVt6ENmU

Суп з Кваску або Зелений Борщ як його ще називають !!!

Комментарии

Комментариев нет.