24 апр 2016

< ԹՌՉՆԻ ԿԱԹ>-------ԽՄՈՐԸ:-- 5 հատ ձու, 2 բաժակ շաքարավազ, 4 ճաշի գդալ մեղր, 4 ճաշի գդալ կաթ,150գր կարագ կամ մարգարին, 2 ոչ լիքը թեյի գդալ սոդա, 5 բաժակ ալյուր----ԿՐԵՄԸ- 2 բաժակ կաթ,1 բաժակ պեսոկ,4-5 ճաշի գդալ ալյուր, 2 տուփ վանիլին, 50 գր կարագ-- -Ձուն,շաքարավազը, կաթը, մեղրը,սոդան ու մարգարինը խառնել և դնել ջրային գոլորշու վրա---խառնելով եփել 25-30 րոպե:Վերցնել կրակից և ավելացնել ամիջապես 4 բաժակ ալյուր---Խառնել զանգվածը և թողնել 30 րոպե հանգստանա-----Հետո մնացած 1 բաժակ ալյուրը աստիճանաբար ավելանել զանգվածինև խմոր հունցել---Բաժանել 4 մասի--- Շերտերը թխել ջեռոցում--Միացնել կրեմով--Տորթի վրա լցնել գլազուր-ԿՐԵՄԸ:--Կաթը,շաքարավազը,ալյուրը,խառնել,եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պնդանալը- ---- 50 գրամ փափկեցրած կարագը հարել և կաթնային եփված և սառեցրած զանգվածը միացնել կարագի հետ---Հարել,ավելացնել 2 տուփ վանիլին---ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ

Комментарии