Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- 24 фев 2017 14:46ЕС КГРЕМ ЦЕР ХНДРАНКОВ....КЕС БАЖАК КАТ. 4 ЛОЖКА ПЕСОК. 3 ЛОЖКА КАКАО.. ЕПЕЛ ВЕРЧУМ АВЕЛАЦНЕЛ 50ГРАМ...КАРАК.
- 14 мар 2017 08:50Смотрится аппетитно - но можно бы и на русском написать.......
- 20 мар 2017 15:50Да написали же
Сверху.прочтите - 3 июн 2017 07:10"Птичье молоко> ------- тесто: - 5 яиц, 2 стакана сахара, 4 столовые ложки меда, 4 столовых ложек молока 150 г сливочного масла или маргарина, 2 Нет чайной ложки соды, 5 чашек alyur-- --KREME- 2 стакана молока, 1 стакан сахара, 4-5 столовых ложек муки, 2 пачки ванильного, 50 г karag-- -Dzun, сахар, молоко, мед, соду и смешивают с маргарином и положить смешивание водяного пара --- повар 25-30 минут. Возьмите из огня и сразу же добавить 4 стакана муки Mix --- ----- После массы и оставить на 30 минут в 1 стакане оставшуюся муку постепенно, до zangvatsinev замеса теста слои испекли --- --- разделить на 4 части печь - превратить крем на торт и залить глазури-крем - молоко, сахар, муку, перемешать и варить на слабом огне, пока размягченное масло pndanale- ---- 50 граммов молока и взбейте масло с приготовленную и охлажденную массу соединить --- взбейте, добавьте 2 ванили --- Приятного аппетита Вот я вам скопировала
- 14 авг 2017 13:14Moskvayum es ogtagorcum em fransiakan BARRY Extra Brute 22-24% shaaat artakarg kakao e 1 gdale bavakan e shat mug e stacvum ev hamnel artakarg e
- Комментарий удалён.
- Комментарий удалён.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Good Video
< ԹՌՉՆԻ ԿԱԹ>-------ԽՄՈՐԸ:-- 5 հատ ձու, 2 բաժակ շաքարավազ, 4 ճաշի գդալ մեղր, 4 ճաշի գդալ կաթ,150գր կարագ կամ մարգարին, 2 ոչ լիքը թեյի գդալ սոդա, 5 բաժակ ալյուր----ԿՐԵՄԸ- 2 բաժակ կաթ,1 բաժակ պեսոկ,4-5 ճաշի գդալ ալյուր, 2 տուփ վանիլին, 50 գր կարագ-- -Ձուն,շաքարավազը, կաթը, մեղրը,սոդան ու մարգարինը խառնել և դնել ջրային գոլորշու վրա---խառնելով եփել 25-30 րոպե:Վերցնել կրակից և ավելացնել ամիջապես 4 բաժակ ալյուր---Խառնել զանգվածը և թողնել 30 րոպե հանգստանա-----Հետո մնացած 1 բաժակ ալյուրը աստիճանաբար ավելանել զանգվածինև խմոր հունցել---Բաժանել 4 մասի--- Շերտերը թխել ջեռոցում--Միացնել կրեմով--Տորթի վրա լցնել գլազուր-ԿՐԵՄԸ:--Կաթը,շաքարավազը,ալյուրը,խառնել,եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պնդանալը- ---- 50 գրամ փափկեցրած կարագը հարել և կաթնային եփված և սառեցրած զանգվածը միացնել կարագի հետ---Հարել,ավելացնել 2 տուփ վանիլին---ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ