მასალად საჭიროა:

500 მლ. წყალი
250 გრმარგარინი ან კარაქი
500 გრ.ფქვილი
8 ც. კვერცხი
ვანილი
1 მწიკვი მარილი
1 ს.კ.არაყი500 მლ წყალი და 200 გრ მარგარინი ან კარაქი ავადუღოთ, როგორც კი დუღილს დაიწყებს და მარგარინი გადნება, გადმოვდგათ, ჩავამატოთ ერთი მწიკვი მარილი, ვანილი, ერთი კოვზე არაყი, 500 გრ ფქვილი და ჩქარ-ჩქარა მოვურიოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. გავაგრილოთ და მიქსერით შევათქვიფოთ 8 ცალი კვერცხი.დავაწყოთ ერთმანეთისგან მოშორებით საცხობ სინზე (შეგიძლიათ ფორმა მისცეთ ან უბრალოდ კოვზით დასვათ ბურთები) და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 25 წუთი.
გაციებული შუ შევავსოთ კრმით (სასურველია მოხარშული კრემით).

Комментарии