Комментарии
- 1 ноя 2022 09:25Марине Арменаковна
️
- 13 ноя 2022 13:38Маркс М-Н
- 23 дек 2022 20:44Рузан(Заруи) Манукян (Сарксян)
- 1 апр 2023 08:00Сусанна Галстян
- 6 дек 2023 18:26A )))))
️
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
★ ★ Հայկական խոհանոց ★ ★
ՈՂՋՈ՜ՒՅՆ ՍԻՐԵԼԻՆԵՐ...
Այսօր ձեզ համար շատ համեղ ու նուրբ
<ԿԱԹՈՎ ՅՈՒՂԱԲԼԻԹՆԵՐ > /օլադի/ եմ բերել...
Ասեմ, որ երկար տարիներ այն չէի պատրաստել,, ու սա հարևանուհուս պատվերն էր...
Դե ես էլ չմերժեցի.... ու պատրաստեցի...
...ՓՈՐՁԵՔ
Մեզ անհրաժեշտ բաղադրիչներն են...
ԿԱԹ-1
ԱԼՅՈՒՐ- 1-1,5
ՁՈՒ-1 հատ
ՍՈԴԱ- 1 թեյի գդալ/թեթևի մեջ՝ 0,5 թ/գ-ից մի փոքր ավել
որ համը զգալի չլինի/
ՇԱՔԱՐԱՎԱԶ- 2 ճաշի գդալ
ԱՂ-մի պտղունց
ԲՈՒՍԱՅՈՒՂ- 2 ՃԱՇԻ ԳԴԱԼ ԽՄՈՐԻ ՄԵՋ ....և նաև տապակման համար
ՎԱՆԻԼԻՆ-կես թեյի գդալ
ՎՐԱՆ ՑԱՆԵԼՈՒ ՀԱՄԱՐ ՇԱՔԱՐԱՎԱԶ ԿԱՄ ՇԱՔԱՐԱՓՈՇԻ
/նայած թե ով ինչպես է սիրում/
✅ ✌ Ցանկալի է տապակել նրբաբլիթների/բլինչիկի/ համար նախատեսված չկպչող տապակի մեջ...
✅ 👆 ՍՈԴԱՆ ԽՄՈՐԻ ՄԵՋ ԼՑՆԵԼ ԱՄԵՆԱՎԵՐՋՈՒՄ ՝
ԽԱՌՆԵԼ և օգտագործել խմորը....
Խորը բաժականման տարրայի մեջ լցնել ձուն, շաքարավազը, աղը, ձեթը, տաք կաթը, և ալյուրը... մասսան հարել ձեռքի հարիչով/венчик/ավելացնել վանիլինն ու սոդան և խառնել...Ստացված զանգվածից գդալով լցնել ձեթ
լցրած տապակի մեջ .... և տապակել երկու կողմից մինչև ոսկեգունելը..
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ...