Эчлек2ст. су4ст.балан4ст.песок2ст. арыш оны.Суны кайнатып чыгарып, шуна песокны салып, эреп беткэнче болгатып торырга. Эзер сиропка баланны салып, саргайганчы пешерергэ. Шуна он салырга хэм бераз ут остендэ пешереп алырга. Духовканы алдан кабызып жылытам да шунда эзер баланны тыгып куям, суынганчы шунда тора.Камыры1.5 жылымса сот6 аш кашыгы ак май3 аш кашыгы каймак8 аш кашыгы сыек май1 йомырка0.5 чэй кашыгы сода+уксусКирэгенчэ онЙомшак кына камыр ясап, бераз ял иттерергэ, аннары камырны жэеп, табага салырга. Камыр остенэ балан эчлеген салып, остен камыр белэн каплап пешерергэ куярга. 25 минутта пешеп чыга. Тэмле булсын!Авт. ismegull********Начинка: 2 ст.воды, 4ст.калины, 4ст.песка, 2ст.ржаной муки.Вскипятить воду, туда отправляем сахар. Помешивая, до конца растворить полностью сахар. В готовый сироп отправляем калину, и варить ее пока не пожелтеет. Затем туда добавляем муку и на медленном огне довариваем. Заранее духовку нагреть, Отправляем туда нашу готовую калину и даем до конца остыть.Тесто: 1.5 теплое молоко, 6 ст.л.слив.масла, 3 ст.л. сметаны, 8 ст.л. подс.масла, 1 яйцо, 0,5чл.соды+уксус, мука.
Точе камырдан балан пирогы
Эчлек
2ст. су
4ст.балан
4ст.песок
2ст. арыш оны.
Суны кайнатып чыгарып, шуна песокны салып, эреп беткэнче болгатып торырга. Эзер сиропка баланны салып, саргайганчы пешерергэ. Шуна он салырга хэм бераз ут остендэ пешереп алырга. Духовканы алдан кабызып жылытам да шунда эзер баланны тыгып куям, суынганчы шунда тора.
Камыры
1.5 жылымса сот
6 аш кашыгы ак май
3 аш кашыгы каймак
8 аш кашыгы сыек май
1 йомырка
0.5 чэй кашыгы сода+уксус
Кирэгенчэ он
Йомшак кына камыр ясап, бераз ял иттерергэ, аннары камырны жэеп, табага салырга. Камыр остенэ балан эчлеген салып, остен камыр белэн каплап пешерергэ куярга. 25 минутта пешеп чыга. Тэмле булсын!
Авт. ismegull
********
Начинка: 2 ст.воды, 4ст.калины, 4ст.песка, 2ст.ржаной муки.
Вскипятить воду, туда отправляем сахар. Помешивая, до конца растворить полностью сахар. В готовый сироп отправляем калину, и варить ее пока не пожелтеет. Затем туда добавляем муку и на медленном огне довариваем. Заранее духовку нагреть, Отправляем туда нашу готовую калину и даем до конца остыть.
Тесто: 1.5 теплое молоко, 6 ст.л.слив.масла, 3 ст.л. сметаны, 8 ст.л. подс.масла, 1 яйцо, 0,5чл.соды+уксус, мука.