Комментарии
- 25 окт 2017 15:42AA NN
- 25 окт 2017 16:03☆ღ M ღ ღ M ღ☆
- 26 окт 2017 02:21Siranush Beybutian (Armine)porcel eq lavn e?
- 26 окт 2017 21:49SUSANNA TAMRAZYAN
- ГАЯНЕ (МОЯ КУХНЯ) ԻՄ ԽՈՀԱՆՈՑԸКомментарий удалён.
- 31 окт 2017 20:51EDGAR MINASYAN
- 5 ноя 2017 20:01Карине Мкртчян
- 7 ноя 2017 19:34A Hovhannisyan
- 10 ноя 2017 21:36Robert ManukyanՓորձել ենք շատ համեղ է
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Кулинария и рецепты
Տորթ "ԲԱՈՒՆՏԻ" 4 ձուն հարել 1 բ.
շաքարավազի հետ, ավելացնել 200 գ. կարագ, 4 ճ/գ. կաթ, 1 ճ/գ. քացախով հանգցրած 0,5 թ/գ. սոդա, 1 բ. ալյուր, 3 ճ/գ կակաո: Ստացվում է ջրիկ խմոր, բաժանել 2 մասի, թխել 2 շերտ յուղաթղթի վրա: Շերտերը միացնել 1 շերտ կրեմ- միջուկով: Կրեմ` 6 ճ/գ սպիտակաձավարը (манная крупа) խառնել 1 բ. շաքարավազի հետ, վրան լցնել 0,5 լիտր կաթ, խառնել և եփել մինչև պնդանա: Թողնել, որ սառչի: Առանձին հարել 200 գ. կարագը, և գդալ-գդալ վրան ավելացնել եփած զանգվածը ու վանիլ: Հետո կրեմի վրա լցնել 200 գ. կոկոսի քերուկ, գդալով խառնել: Կրեմը լցնել մի շերտի վրա, հավասարաչափ տարածել, վրան դնել երկրորդ շերտը ու վրան լցնել գլազուր: Սինիի չափը` 33×34 սմ. է: